Борисов продължава да налива масло в огъня на настоящата кризисна

...
Борисов продължава да налива масло в огъня на настоящата кризисна
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Най-добрата актуализация е оставка

Борисов продължава " да налива масло в огъня " на актуалната спешна обстановка с държавното управление: 

Най-добрата актуализация на бюджета е оставката на държавното управление. Това съобщи водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател в първия си коментар за съдружната рецесия, настъпила откакто в сряда водачът на " ИТН " Слави Трифонов разгласи " завършек на мъката " и изтегли министрите от кабинета си, написа.

Борисов твърди, че Кирил Петков си купувал депутати с по 10 000 лева от другите парламентарни групи.

Бойко Борисов не разяснява през седмицата, а през днешния ден приказва пред актива на ГЕРБ във Велико Търново. Той повтори тезата си от сряда, че е спрял тока в Банкя, а за цялата страна: " Газ няма, ток няма, вода няма... ", сподели Борисов и направи съпоставяне на цените на тока от април 2021 година - 33.68 лева, а през май 2022 година - 162 лева, т.е, четири пъти по-евтин. Излиза, че разликата при Кирил Петков е девет пъти, сподели някогашният министър председател.

" Ако ГЕРБ управляваше, токът нямаше да се вдигне и със стотинка ", съобщи Борисов.

По думите и опита на Борисов - един кмет, в случай че не желае пари, не е кмет и същото се отнасяло и за министрите. Затова е не проумява обвиняванията към министър Гроздан Караджов, че желал пари от бюджета за министерството. Също по този начин Борисов е уверен, че " в случай че не се беше случила " Промяната ", автомагистрала " Хемус " сред Плевен и Ловеч към този момент ще да е на асфалт.

От думите на Борисов стана ясно, че депутатите на ГЕРБ няма да поддържат актуализацията на бюджета в пленарна зала. От една страна не може да се ръководи по този начин - през три месеца нов бюджет, съгласно Борисов. От друга той съобщи и че тази актуализация е нездравословна, защото " в случай че вкарат този бюджет и ние ги подкрепим, това значи единствено за пенсии 20 милиарда лева през 2024 година. Тоест ще оставим задължения и на внуците си. "

" Не можеш да изчегърташ това, което не се чегърта ", съобщи Борисов, а залата посрещаше думите му с възгласи " Бойко, Бойко! " и " Избори! " и " Победа! ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР