„Борисов призовал да се затворят външните граници на Европа за

...
„Борисов призовал да се затворят външните граници на Европа за
Коментари Харесай

Нинова подпука Борисов: За затваряне е на външните граници, но подкрепя повече средства за мигрантите

„ Борисов призовал да се затворят външните граници на Европа за мигранти. Но другояче поддържа бюджета за идващия интервал, който усилва средствата за интеграция на бежанци в Европейския съюз. Има леко несъгласие, нали?” Това написа ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във Facebook.

Тя напомня, че държавното управление му е приело разпореждане 208, с което се задължаваха българските общини да им обезпечават жилища, обществени услуги, учебни заведения и лекуване. „ Сега желае да ги връща назад. Има леко несъгласие, нали? Когато обещахме, че в случай че спечелим изборите, ще отменим това разпореждане, ни показаха като антиевропейска партия. Даже платени социолози и политолози обясняваха по какъв начин сме изгубили поради антиевропейско говорене. Днес, най-големите европейци се афишират срещу мигрантите”, написа водачът на левицата.

Тя напомня, че преди две седмици, на срещата й с водачи на партии от Вишеградската четворка, се е оповестила срещу увеличението на средствата за интеграция на мигранти, за сметка на обществения дирек за небогати, заболели и слаби. „ Отново ме нарочиха за антиевропеец, който се среща с антиевропейски водачи. Какво стана в този момент? Просто Сенека се оказа прав: " Времето демонстрира истината ". И Българска социалистическа партия се оказа права. Времето сподели и това”, написа също Нинова в обществената мрежа.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР