Борисов: Предсрочни избори искат олигарсите Яд ги е, че действително

...
Борисов: Предсрочни избори искат олигарсите Яд ги е, че действително
Коментари Харесай

Борисов: Предсрочни избори искат тези, които са се отчитали тук и там – олигарсите

Борисов: Предсрочни избори желаят олигарсите Яд ги е, че фактически институциите започнаха да работят добре и това дава резултати. Така министър председателят Бойко Борисов разяснява апела от страна на Движение за права и свободи за оставка на държавното управление.  

Само преди две години кабинетът Орешарски източи банките, унищожи ги, платихме близо 7 милиарда. И заварихме недостиг в бюджета към минус 4%, сподели Борисов и означи, че новият бюджет е с по-високи параметри. 

Половин милиард повече има за обучение, повече от половин милиард за опазване на здравето. Половин милиард повече за общините, 150 милиона по към този момент за хората с увреждания, сподели министър председателят.

Той разяснява, че настояването за оставка е естествена за опозицията: " Само от това, което направиха институциите по алкохолните производители, по горивата – с 12% за последните два месеца, всеки месец се подвигат приходите. Мислите ли, че всичките тези, които години наред са се отчитали тук и там, не желаят предварителни избори – олигарсите. Дали толкоз доста мощни фигури, които сега са или търсени за арест, или задържани, желаят ГЕРБ и Патриотите да ръководят, или желаят оставка? И Българска социалистическа партия, и Движение за права и свободи през тези 20 години са правили по този начин, че те да живеят добре и по тяхно време са се случвали всички тези приватизационни покупко-продажби, тъй че – единствено се чудя за какво и президентът им се хваща на играта ".

Яростна е съпротивата, гневно се борят, само че това е обикновено и за тях. Искат да си спасят милионите. Ние твърдо сме решили всички пари да съберем от крадците на Данък добавена стойност, от контрабандистите, с цел да може да дадем както в този момент двойни заплати на учителите, повече за просвета, спорт, обучение, опазване на здравето, за всички бюджетни заплати, сподели Борисов. -->

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР