Борисов посочи като основна причина за исканата оставка системното несправяне

...
Борисов посочи като основна причина за исканата оставка системното несправяне
Коментари Харесай

Заради стадион може, заради Панаира не може. Защо Борисов иска оставаката на кмета на Пловдив?

Борисов уточни като съществена причина за желаната оставка систематичното несправяне на Здравко Димитров с голям брой настоящи проблеми в Пловдив. Последният от тях е митингите на почитателите поради нерешените въпроси със стадионите в Пловдив.

 

Странно е, че по-рано Борисов не се сети да желае оставката на Димитров поради абсурда с Пловдивския панаир. против преодоляването на Панаира от предприемача Георги Гергов. Той има към близо 79% от акциите. Сега Борисов прикани общинските съветници на ГЕРБ да намерят метод да упражнят нужния надзор върху активността на кмета, в случай че той не подаде оставка. Спортът постоянно е имал основна роля в разбиранията и житието-битието на Борисов.

 

От своя страна Димитро сподели, че не съм назначен, а е определен, за това е неприемливо да му се желае оставката. Той сподели, че дебатът за Пловдив би трябвало да се води с жителите и общинските съветници, а не на партийни сбирки. Кметът дефинира, че има проект по какъв начин да избави Панаира, само че това е с дипломация, а не с войни. Димитров сподели, че му трябват

няколко дни, с цел да реши по какъв начин да постъпи. Кметът твърди, че му пристигнало " като гръм от ясно небе. " Спред него е безконтролно градът да бъде оставен на автопилот в този миг.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР