Борисов отдавна крои шапката“ на Тагарев, който ясно заявява антикремълска

...
Борисов отдавна крои шапката“ на Тагарев, който ясно заявява антикремълска
Коментари Харесай

Борисов се освети като човекът на Вова в България. Три начина, по...

Борисов от дълго време „ крои шапката “ на Тагарев, който ясно декларира антикремълска позиция и поддръжка за Украйна. Създава се усещане, че това държание на военния министър мощно изнервя Борисов.

Може да се допусна с огромен % на меродавност, че изнервянето на водача на ГЕРБ е разследване от изнервянето на Путин поради все по-осезаемото отдалечаване на България от контрола на Москва.

 

Засилената интензивност на Путин в българска посока е подбудена от желанието му да отслаби Европейски Съюз и НАТО. Той към момента се надява, че в случай че успее да подкопае евроатлантическия курс на една обособена страна, ще успее да подкопае структурата на европейската геополитика. Агресивните дейности на неговите спецслужби, в това число терористични, на територията на България обаче провокират противоположен резултат. Над 62% от българите изрично са за бъдеще на страната ни в Европейски Съюз и НАТО.

 

За Кремъл най-важни са сътрудниците на въздействие, които работят за съветските ползи в други страни.

 

Тези хора се сортират от средите на политическите кръгове – най-висшият ешалон, тъй като могат да въздействат на взимане на решения в интерес на Москва.

 

Руските секрети служби разполагат с такива хора в България. Част от тях са „ контингент “ на самия съветски президент Владимир Путин. Подходящи за тази роля са хора като Бойко Борисов, Виктор Орбан в Унгария, Александър Вучич в Сърбия и други Бившата австрийска външна министърка Карин Кнайсл, която се прочу като танцува с Путин на сватбата си, продължава да възхвалява неговия режим, за което получи прелестен парцел в Русия. В същата редичка е и някогашният немски канцлер Герхард Шрьодер, който даже бе глобен за откритото пропагандиране ползите на Кремъл.

 

СВР и ГРУ вербуват сходни лица по три типичен метода:

 

1. С пари.

2. С компромати (сексуални афери, корупция, дрога, алкохол и прикривани пороци, както и нелицеприятни обстоятелства от биографиите).

3. С пари и компромати.

 

Българската прокуратура може да продължава да се прави на сляпа и глуха за златните кюлчета, пачките евро, парцелите и половите игрички с Мата Хари на Б.Б., само че ГРУ и СВР са извлекли нужните им изгоди от тези кавги.

 

Много е допустимо същите съветски служби да стопират следствията и повдигането на обвинявания. Което прави въпросното лице още по-зависимо и подсигурява, че ще извършва всичко, което му се разпореди. Тази желязна хватка е до живот. Ако някой се опита да се освободи или да откаже да се подчинява – инцидентно пада от балкона или му се случва нещо друго.

 

Вербуват се политици, министри, олигарси, висши ченгета и военни, значими държавни служители. Все по същата скица. (Същото вършат и други секрети служби, само че в тази ситуация става дума за съветските.)

 

Няма доказателства? Да забележим.

 

На 16 септември 2022 година в някои медии се появи запис на телефонен диалог с глас, мощно наподобяващ Бойко Борисов три дни преди визитата му в Москва на 30.05.2018 година Записът демонстрира, че Борисов е знаел, че ще бъде „ натиснат “ и уговарян за нещо, от което нещата могат да се „ сговнят “. Любопитно е, че 5 дни преди този момент президентът Радев е бил на посещаване в Сочи, където е разговарял с Путин по тематиката за газов план.

 

През 2019 година Договорът за трасето на Руски/Турски поток сред „ Булгартрансгаз “ и съветската страна става факт. Този факт – издигнатия газопровод, - е разследване от политически решения и надлежно „ натискане “ от Кремъл и Путин. Това коства на българските данъкоплатци 3 милиарда!

Ето какво споделя по този мотив към този момент някогашният вице-президент на Газпромбанк Игор Волобуев: „ Украйна бе дискредитирана като благонадежден снабдител в очите на европейските консуматори. Това даде опция на Газпром да съобщи пред Европа, че е належащо да се изградят обходни направления: Турски поток и Северен поток-2. Да се ​​лиши Украйна от статут на директна страна. Това развърза ръцете на Путин да стартира войната против Украйна. “

Тоест, държавното управление на Бойко Борисов реализира проекта на Путин и подкрепя вероломното навлизане на съветските войски на украинска територия.

 

Как се назовава това?

 

Следващият образец също е незабравим. На 11 май 2020 година се организира телефонен диалог сред Борисов и Путин. За него оповестява публично Министерския съвет в София. Само че осведомителната организация на съветската власт РИА " Новости " цитира известие от Кремъл: " На 11 май по самодейност на българската страна се състоя телефонен диалог сред президента на Руската федерация Владимир Путин и премиер-министъра на България Бойко Борисов. Президентът Путин поздрави Бойко Борисов с избирането му на премиерския пост и изрази вяра, че руско-българските връзки ще се развиват в градивен проект ".

 

Борисов се помолил на Вова да го поздрави с новия-стар пост. Уникално възприятие за чест и достолепие...

 

Да не приказваме за това, че съветски компании строиха Туски/Турски поток през България, охраняваха ги въоръжени лица от частната войска „ Вагнер “ и Борисов им плащаше с парите на данъкоплатците.

Пак по времето на Борисов България изплати 620 млн евро на Русия за прекъсването на АЕЦ „ Белене “, довело до „ неустойки, пропуснати изгоди, разноски за демобилизация “.

Примери има още. Ако българската прокуратура си е на мястото доста елементарно и бързо ще обясни кои дейности са в интерес на националните ни ползи и кои – в полза на Путин и Кремъл.

 

Затова Борисов гневно атакува Тодор Тагарев и няма самообладание на 1 март да сложи собствен кадър във военното министерство, който най-вероятно към този момент е утвърден от Кремъл.

 

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР