Борисов от Ловеч: Искаме разследване на нереално високите цени на

...
Борисов от Ловеч: Искаме разследване на нереално високите цени на
Коментари Харесай

Борисов от Ловеч: Искаме разследване на нереално високите цени на горивата

Борисов от Ловеч: Искаме следствие на нереално високите цени на горивата. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на среща с партийния актив в Ловеч.
Искам качествено разседване, и по тематиката за
нереално високи цени за бензин, и по тематиката с газа, и по всички техни корупционни седелки, котио те организираха през последната година.

Това разгласи лидерът на листата Николай Нанков при започване на срещата. Той нотбеляза, че препълнената читалищна зала е социологията на ГЕРБ  добави, че за първи път му се е наложило да отхвърля на симпатизанти и членове да идват, защото няма място.
„ Едва ли някой е очаквал в европейска България да се чудим по какъв начин ще изкараме измата и ще има ли ток, по какъв начин ще си платим сметките.Че „ харвардци “ ще докарат сходна съсипия,инфлация и застой, невъобразим повече от 20 година “, възмути се някогашният районен министър пред погледа на водача на ГЕРБ Бойко Борисов и ексшефката на ПГ на партията Десислава Атанасова.
Нанков се възмути от прекъсването на инфраструктурни планове като автомагистрала „ Хемус “ и пътните поправки. Това, което стартира да се прави,
още веднъж е по нашите контракти, по контракти, за
които търдяха, че са неприятни, съобщи той. Според него нищоправенето се дължи на това, че някогашните ръководещи не са успели да си намерят „ концсионерите и медиаторите като при достаките на газ “.

Очаквайте детайлности!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР