„Борисов няма представа от управление - нито на криза, нито

...
„Борисов няма представа от управление - нито на криза, нито
Коментари Харесай

Бабикян: Борисов няма представа от управление, а само от отклоняване на средства

„ Борисов няма визия от ръководство - нито на рецесия, нито от обикновено ръководство. Разбира от отклонение на средства “, съобщи Арман Бабикян от „ Отровното трио “ и „ Изправи се! Мутри вън! “ в „ Лице в лице “.

Според него министър председателят ръководи страната като джипа си – на „ стоп-спирачка “. „ Световната банка намали упованията си за растеж на Брутният вътрешен продукт за България, само че Борисов го няма, за а отговори. 10 000 души са в болница. Това популацията на цяла Банкя, а отпускаме ограниченията “, съобщи Бабикян.

По неговите думи Мая Манолова е права, че Движение за права и свободи, ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация са в коалиция, която желае да се възползва от 60 милиарда европейски средства. Тази коалиция си проличава в „ гласуването “ в Народното събрание, а те са „ подготвени на всичко “, „ прегазиха парламентарната ни република “, съобщи кандидат-депутатът.

„ Ако резултатите (от изборите) се разминават фрапантно с подадените в секциите, ще сезираме Конституционния съд. Говорим за фрапантно нарушаване, а не за доволство и неодобрение. Ако се разминават фрапантно резултатите на „ Демократична България “, на Трифонов или на която и да е партия. Това е конституционно право и този, който си разреши трагично да го прегази, би трябвало да дава отговор пред съда “, сподели Бабикян.

„ Фалшификации на избори в България има постоянно. Докладът на държавния департамент на Съединени американски щати (за човешките права) е индикативен. Той разказва всичко, което ние знаем и за което си приказваме – пребития публицист Кенаров, подгонената професор Стоименова, натиска върху медиите, побоя над стачкуващите предходната година, отбраната над Пеевски от основния прокурор. Държавният департамент излезе с разрушителен отчет. Всичко, което те разказват, ние го живеем “, съобщи кандидат-депутатът от „ Изправи се! Мутри вън! “.

Според него американците „ не жалят Борисов, тъй като е купил самолети, а истината се споделя “, само че ръководещите омаловажават тези отчети, както са създали с позицията на двамата американски сенатори преди седмици.
Снимка: btvnovinite.bg
„ Политическа калинка в ролята на заместник-министър се опита да омаловажи написаното то двамата сенатори като нещо, което са споделили в обществените мрежи “, сподели Бабикян.

Що се отнася до изказванията, че в отчета има българска диря, Бабикян уточни, че преди да влезем в Европейски Съюз, когато е имало неприятни отчети за страната ни, Румен Петков, който е бил министър, още веднъж е хвърлял винта на „ недоброжелатели “, само че Държавният департамент на Съединени американски щати си има свои източници и е самостоятелен в това отношение.

Кампанията на „ Изправи се! Мутри вън! “ не се финансира от Васил Божков, безапелационен е Бабикян, който съобщи, че чака от дълго време доказателства за тези изказвания, а те са едни от най-проверяваните политически сили на тези избори „ от Министерство на вътрешните работи на Бойко Методиев Борисов и неговите служби “.

„ Изправи се! Мутри вън! “ финансира акцията си посредством дарения и тя е доста бедна, което може да се види от докладите на Сметната палата, сподели кандидат-депутатът.

Неговата групировка не е политическо продължение на президента Румен Радев, а прословутата фраза „ Мутри вън! “ е тяхна, само че той я е разпространявал, когато я е произнесъл, съобщи Бабикян.

Ако „ Изправи се! Мутри вън! “ влезе във властта, „ незабавно би трябвало да започват стопански ограничения “ за превъзмогване на коронакризата. Те ще включват намаляването на патентния налог със 75% за всички „ занаятчии “, както и помощи от 3000 лв., за тези с годишен оборот от 30 000 “.

„ Ще изкъртим корупцията и ще вдигнем стопанската система на крайници “, съобщи Бабикян, съгласно който доста е значима ролята на „ черния дроб, който пречиства кръвта, а за обществото това е съдената система “ и тя би трябвало да се реформира.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР