Борисов няма да иска оставката на Валери СимеоновПремиерът Бойко Борисов

...
Борисов няма да иска оставката на Валери СимеоновПремиерът Бойко Борисов
Коментари Харесай

Борисов няма да иска оставката на Валери Симеонов

Борисов няма да желае оставката на Валери Симеонов
Премиерът Бойко Борисов няма да желае оставката на Валери Симеонов. Това съобщи Борисов в Дубай, където е на посещаване.

Пред Министерски съвет се организира митинг с искане за оставката на вицепремиера, а гледище за незабавен съдружен съвет, на което тя да бъде поискана, бе отправено и от водача на "Атака" и парламентарната група на "Обединени патриоти" Волен Сидеров.

"Още преди дни сервирах извинения от името на Валери Симеонов за думите му. Искам да помоля и майките, и протестиращите, тъй като през цялото време работим дружно, с цел да може и двата закона да влязат дружно. Сега в сряда съм основал организация от ГЕРБ да минат през комисии, да се гледат в Народното събрание и да бъдат признати. Ще видите в уеб страницата на Министерски съвет проектобюджета, където сме отпуснали 150 милиона в допълнение, акцентира Борисов.

За оставката на Валери Симеонов е по-сложно, тъй като когато става дума за министри е едно, макар че ми се сърдят. Нашите сътрудници са в по-сложна обстановка, там са три партии, знаейки какъв брой са разнообразни, само че по този начин отредиха българските гласоподаватели. Искането на оставката на Валери Симеонов от моя страна е нарушение на съдружното съглашение. Без решение на "Обединени патриоти" няма никаква правна стойност. Ако потегли силово да му желая оставката, както желаят майките, това значи автоматизирано да се счупи коалицията", разгласи Борисов.

"Тук се надявам сътрудниците от "Обединени патриоти" да си решат разликите, видно е разликата сред Волен Сидеров и Валери Симеонов, само че когато са си слагали подписите, е трябвало да мислят и да се държат като виновни хора. Дезертьорството не взема решение проблемите. Моралния акт аз го изразих", сподели още Борисов, като добави, че всички претенции на майките са признати.

Борисов беше безапелационен, че в този миг не може да хвърли страната в безпорядък, откакто вижда кои загряват в профил. Той напомни служебното държавно управление на Румен Радев, когато са паднали икономическите индикатори, а в този момент следва приемане на бюджет. Премиерът още веднъж прикани майките на деца с увреждания да имат самообладание, тъй като единствено до няколко дни ще им бъдат признати всичките им претенции. /БГНЕС, Канал 3
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР