Борисов нареди хората с увреждания да му се махат от

...
Борисов нареди хората с увреждания да му се махат от
Коментари Харесай

Преглед на печата

" Борисов подреди хората с увреждания " да му се махат от главата ", написа вестник " Сега ". Всекидневникът изяснява, че министър председателят е върнал Бисер Петков като министър в общественото министерство, само че го е оставил да се оправя самичък с протестиращите хора с увреждания и към този момент отхвърля опцията да даде повече пари.

Това стана след всеобщ отпор против промяната на обществения министър, която вместо да замаже ситуацията, както целеше Борисов, подвигна още повече напрежението. Разочарован, че палатковите лагери не са разтурени в отговор на оставката, министър председателят показва цялостно неуважение и непознаване на проблема, за който твърдеше, че го разплаква от тв приемника. Той надменно опълчи настояванията на хората с увреждания на пенсионерите, учителите, армията и Министерство на вътрешните работи, разяснява " Сега ".

" Министър в оставка за половин ден ", написа по тематиката вестник " Земя ".

" Българска социалистическа партия избави Валентин Радев към този момент " - това е водещо заглавие на днешния брой на вестник " 24 часа ". Изданието разяснява, че Българска социалистическа партия явно държи да резервира държавното управление на Бойко Борисов цяло, откакто изиска втори избор на съмнение - този път на тематика " Сигурност ". Решението за вота беше оповестено през вчерашния ден. Борисов обаче не би направил промени под натиска на Българска социалистическа партия, написа " 24 часа ". Така вътрешният министър ще оцелее, макар че преди дни министър председателят призна, че " доста се е карал на Министерство на вътрешните работи " поради неуспеха на акцията " Пелов ", показва още изданието.

" 2000 рейса стопират работа за час и половина в 14 ч. на следващия ден в символ на митинг ", оповестява вестник " Дума ". Изданието изяснява, че браншът е срещу основаването на автомобилна камара, върху която ще бъдат трансферирани функционалности на " Автомобилната администрация ". Според превозвачите законопроектът, импортиран от депутати от ГЕРБ, " Обединени патриоти " и " Воля ", е лобистки, отбелязва " Дума ".

" Делят курортите на зони за ваучър и отдих ", осведоми в заглавие на първата си страница вестник " Труд ". Министърът на туризма Николина Ангелкова е обяснила, че концепцията е редът в курортите да се дефинира с разпоредба, като общинските препоръки да вземат решение кой от родните курорти в каква посока да се развива, добавя всекидневникът.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР