Борисов на полигона "Ново село": Променяме мисленето, учим се да

...
Борисов на полигона "Ново село": Променяме мисленето, учим се да
Коментари Харесай

Борисов на полигона "Ново село": Променяме мисленето, учим се да воюваме заедно, да се отбраняваме

Борисов на полигона "Ново село": Променяме мисленето, учим се да водиме война дружно, да се отбраняваме
С учения като "Платинум лайън" ние променяме мисленето, учим се да водиме война дружно, да се отбраняваме и да подсигуряваме сигурността освен на Балканите, на нашите жители, а и на Черноморския район.

Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов, който участва на закриването на многонационалното обучение наименованието "Платинум лайън" ("PLATINUM LION 2018"), което се организира на образователния полигон "Ново село".

Премиерът поздрави за извънредно положителните резултати участниците в многонационалната взаимна подготовка. За първи път процесът по обмисляне и осъществяване на подготовката е напълно отговорност на Сухопътните войски на Република България. "Поздравявам българското командване, за първи път възнамеряват, управляват и са се справили прелестно с това огромно занимание “, означи министър председателят Борисов по време на заключителната гала, която се организира на Учебен полигон „ Ново село “.

„ Едно прелестно оборудване за подготовка, подготовка и въздържане е взаимната ни база, която дружно с американските сътрудници имате опция да употребявате тези дни “, добави министър-председателят. „ С тези учения ние променяме мисленето, учим се да водиме война дружно, да се отбраняваме и да подсигуряваме сигурността освен на Балканите, на нашите жители, а и на Черноморския район “, сподели в умозаключение министър председателят Борисов.

На полигона "Ново село" край Сливен от края на юли, военни от 8 страни, измежду които и Албания, Грузия, Молдова, Сърбия и Черна гора упражняваха дейности за отбрана на регион от терористи. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР