Борисов му пожела успех, защото „това е демокрацията“, предаде bTV:

...
Борисов му пожела успех, защото „това е демокрацията“, предаде bTV:
Коментари Харесай

Борисов за проекта на Слави Трифонов: На думи е лесно

Борисов му пожела триумф, тъй като „ това е демокрацията “, съобщи bTV: „ Аз постоянно поисквам триумф на всеки, който желае да направи политическа партия и тогава излиза наяве какъв брой мъчно става ".

По думите му в случай че е огромна партията, да вземем за пример ГЕРБ има 1200-1300 единствено общински съветници, регионални шефове, министри, заместник-министри, депутати, шефове на организации, заместник-областни шефове, кметове, заместител -кметове.

"От чужбина ли ще ги докараш, от кое място ще ги събереш”, попита Борисов.

„ Един да те издъни, месеци наред се обясняваш. И споделят: Това е ръководството на ГЕРБ. Така че на думи е елементарно, на като забележим хората, ще стане ясно. Но му поисквам триумф, това е демокрацията”, добави министър председателят.

В петък Слави Трифонов изпрати намерено писмо, с което разгласи, че ще търси нови хора, които да заменят сегашната политическа класа.

Министър-председателят беше посетител на формалната гала за откриването на реконструирания топлопровод за минерална вода, дружно със строителния министър Николай Нанков.

Подменен е 11,5 км. довеждащ тръбопровод за минералната вода от находище Беденски бани до Девин. Това стана с целеви средства, отпуснати от държавното управление средства в размер на 2 460 000 лв..
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР