Борисов може да се е оттеглил, но парите му са

...
Борисов може да се е оттеглил, но парите му са
Коментари Харесай

Манолова: На вота Борисов разчита на милиардите, раздадени без тръг и конкурс |

" Борисов може да се е отдръпнал, само че парите му са на терен и това не е за подценяване ", съобщи пред bTV председателят на коалиция " Изправи се! Мутри вън "  Мая Манолова.

" Може би хората са си отдъхнали от това, че Борисов към този момент не е министър председател и че ГЕРБ не ръководи, само че действително милиардите, които той раздаде, са на терен. И тези пари - 8 милиарда лева, раздадени без търг и без конкурс, кешовите заплащания, предплатените заплащания... тези пари са на терен, тези пари водят война и ще вършат избори от името на Борисов и ГЕРБ против нас ", съобщи още Манолова. 

" Златният мочур "

" Естествено, че не съм упорствала да се национализира нито паркинга, нито гьола (фирмата за стерилизация на границата с Турция, която стана по-известна с името " златен мочур ", поради откритите 32 млн. лева в брой) " - по този начин Мая Манолова отговори на обвиняванията, че желае национализиране на бизнеси.

Тя обаче добави, че " златният мочур " генерира 32 млн. лв. в кеш, това са пари, които могат да влязат в държавния бюджет... а договорът с гьола би трябвало да бъде преразгледан. Не е ясно за какво страната, в лицето на държавното управление на Борисов, е решила, че може да преотстъпи тези действия на компании, близки до ъндърграунда. "

Манолова разяснява, че главният проблем е монополът и добави, че хората би трябвало да имат избор: " Чрез представители на държавни институции хората се принуждават да употребяват този паркинг (на " Капитан Андреево " ), т.е. би трябвало да представиш записка от паркинга, в случай че искаш да минеш по-лесно границата. "

Победата в Благоевград

" Крайно време е госпожа Нинова да се научи да губи почтено. Подкрепихме претендента на смяната и жителите на Благоевград избраха него. Те отхвърлиха първо ГЕРБ... по-късно Българска социалистическа партия и избраха господин Стоянов " - по този начин Мая Манолова отговори задочно на обвиняването на Корнелия Нинова, че " ИТН " и " Изправи се! Мутри вън! " са се обединили с ГЕРБ в Благоевград по време на кметските избори предходната неделя.

Тя дефинира като " двоен стандарт " думите на Нинова и напомни, че съдружният сътрудник на Българска социалистическа партия Румен Петков от АБВ е бил в коалиция с ГЕРБ в Свищов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР