Борисов: Много пъти правих предсрочни избори, знаете резултатитеАз много пъти

...
Борисов: Много пъти правих предсрочни избори, знаете резултатитеАз много пъти
Коментари Харесай

Борисов: Много пъти правих предсрочни избори, знаете резултатите

Борисов: Много пъти върших предварителни избори, знаете резултатите
Аз доста пъти им върших предварителни парламентарни избори и знаете резултатите. И конференции върших. Да им угаждаме и на всеки шест месеца да вършим предварителни избори, това ще е казус в Европа.

Това разяснява в Народното събрание министър председателят Бойко Борисов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

С изявлението си Борисов отговори на народния представител от Българска социалистическа партия Румен Гечев, който по време на дебатите в днешното изключително съвещание се обърна към ръководещите с думите: „ Оставките по проблема „ Олимпик “ няма по какъв начин да останат единствено на равнище КФН, тъй че искам триумф на предварителните избори “.

„ Непрекъснато желаят оставки. Тези, дето купуваха гласове и имат повдигнати обвинявания, вършат закони и желаят оставки. Тези, които направиха рецесията 1996 година, банковата, направиха пенсиите 3 $ или сринаха КТБ, се изричат “, акцентира министър председателят.

Във връзка с рецесията с неработещия Търговски указател Борисов разяснява: „ Ако цялата Комисия по финансов контрол има виновност, естествено, че би трябвало да си отиде цялата. Но както в Българска народна банка, по този начин и в КФН ръководителят не носи отговорност за ресорите “.

Премиерът прикани компанията, поддържаща Търговския указател да не бъде пресирана при работата си по възобновяване на данните. „ Направих всичко допустимо, тъй като това е комплицирана материя. Всяко едно избързване може да „ счупи “ системата “, добави министър-председателят. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР