Борисов маневрираше между всички, смятайки, че ще ги наиграе, за

...
Борисов маневрираше между всички, смятайки, че ще ги наиграе, за
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Борисов маневрираше между всички, смятайки, че ще ги наиграе, за да прокара руските интереси

Борисов маневрираше сред всички, смятайки, че ще ги наиграе, с цел да прокара съветските ползи. Това сподели Цветан Цветанов ръководител на новоучредената партия Републиканци за България за Zagoranews.bg.
Изграждането на Републиканци за България е комплицирана конструкция. Tя е за всички тези хора, които желаят някаква нормалност и смяна, а през всички тези години не са намирали съответната опция, за която да дадат своя глас.

„ От тази позиция мисля, че повече ще бъдат непознати лица и непринадлежащи на остарялата групировка, от която бях част преди време, само че в това време не съм обърнал тил и не съм затворил телефона на всеки един, който е желал да поддържа плана „ Републиканци за България “ и до скоро да е бил част от други политически обединения от център-дясно “, съобщи Цветанов.

„ Тук приказваме за опцията с плана „ Републиканци за България “ да очертаем хоризонта, тъй като през днешния ден в политически проект виждаме какви са дебатите – те са доста принизени и той не е политически, повече е просташки “, даде за образец ръководителят на новосформираната партия.

„ С нужната експертиза ще даваме решения облечени в политически послания, тъй като има доста належащи проблеми, които би трябвало да бъдат решени “, добави Цветанов.

По думите му в края на декември или януари ще създадат среща със старозагорци и ще кажат каква би била политиката, както и каква промяна ще е належащо да се направи в бранш „ Енергетика “, а главен акцент ще е запазването на работните места на работещите хора.

„ Ще представим опция по какъв начин от силата, която имаме сега да преминем към зелена “, сподели Цветанов.

„ Трябва да се ограничим от политиканстването, тъй като с популизма, който следим през последните години никой не взема решение проблемите. Необходим е политически и публичен консенсус, само че когато няма политическа воля за това, няма по какъв начин да се стигне до истината “, твърди ръководителят на Републиканци за България.

Мнението на Цветанов е, че това което прави страната през днешния ден е да отсъстваме от действителните геополитически решения.

„ В днешното положение на българския парламент, при тази борба, няма кой да води логичен и изчерпателен спор по тематиките, които са свързани с националната сигурност и с хоризонта, който да очертае страната ни “.

Цветанов посочи, че е определян за един от дребното политици, които имат неизменност в дейностите за отстояване на евроатлантическите полезности.

Цветан Цветанов разкри, че Борисов ловко е маневрирал сред всички и е считал, че ще може да наиграе всеки, с цел да прокара съветските ползи. Неговото мнение е, че през третия мандат на ГЕРБ безусловно нищо не е направено.

„ Електронното ръководство ще е един от главните цели за Политическа партия „ Републиканци за България “. Чрез него ще бъде осъществено и електронното гласоподаване “, посочи той. По думите му липсва политическа воля, която Републиканци за България ще приложат.

Цялото изявление може да видите тук:

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР