Борисов, който е съдебно удостоверен (доказан) , изрече днес, че

...
Борисов, който е съдебно удостоверен (доказан) , изрече днес, че
Коментари Харесай

Журналист: Ако бях на мястото на Радев, щях да съдя Борисов за клевета

Борисов, който е правосъдно заверен (доказан), изрече през днешния ден, че хора на президента Радев го били ”сготвили ”. Пратили някаква госпожа, когато него го няма, и тя направила фотосите, написа журналистът Стоян Тончев в обществената мрежа фейсбук.
Първо, по какъв начин като го е нямало, откакто спи на леглото?!
 Борисов и Радев в конфликт: Кой кого сготви? Борисов и Радев в конфликт: Кой кого " сготви "?
Покрай шпионския скандал с съветски дипломати министър председателят Бойко Борисов и президентът Румен Радев още веднъж съумяха да си разменят реплики по въ...
Второ, по какъв начин е минала защитата, без да е снимана от камери и да е вписана в регистъра?!
Ако бях на мястото на президента Румен Радев, щях да му заведа дело за клюка, без въобще да се замисля! "
Припомняме, че министър председателят от журналиста и евродепутат от Българска социалистическа партия Елена Йончева. Тя завоюва гражданското дело за морални вреди, което заведе против водача на ГЕРБ Бойко Борисов.
Той би трябвало да заплати на Йончева 5000 лева обезщетение за неимуществени вреди, които е предизвикал със свое обществено изявление по време на предизборната акция през 2017 година.
 Бойко Борисов дефинитивно наказан от Елена Йончева за клюка Бойко Борисов дефинитивно наказан от Елена Йончева за клюка
Премиерът Бойко Борисов бе наказан дефинитивно за клюка от журналистът и евродепутат от Българска социалистическа партия Елена Йончева. Тя завоюва гражданското дел...
Тогава Борисов сподели: " Ще ли сте сполучливи публицисти вие, в случай че по няколко милиона страната ви заплаща за едно изявление взето? Питам: Ако за изявление страната България, през една от централите си, заплаща на журналистка за изявленията в чужбина по няколко милиона струвайки, които дори нашето държавно управление беше насила от предходното да доплати " и " бяхме принудени милиони да платим за нея. С мъж – министър председател тогава ".
Решението на Софийския градски съд е в действие, откакто на 6 януари Върховният касационен съд (ВКС) е отхвърлил като неприемлива касационната тъжба на Борисов и ГЕРБ. Окончателното изговаряне на състав на Върховен касационен съд с ръководител Емил Томов и членове Драгомир Драгнев и Геновева Николаева не предстои на обжалване или митинг.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР