Борисов като ще назначава контрольор на главния прокурор, да си

...
Борисов като ще назначава контрольор на главния прокурор, да си
Коментари Харесай

Аталай: Борисов да назначи контрольор и на себе си

Борисов като ще назначава инспектор на основния прокурор, да си назначи и на себе си. Това сподели Рамадан Аталай в диалог с Илиана Беновска в седмичното обзорно политическо предаване „ Беновска пита “ по „ Канал 3 “ и „ Радио К2 “, съобщи Фокус.

„ Имам възприятието, че има апетит от посланията, които изпращат другите политически обединения и другите водачи и по тази причина се насочва всичко към един политик, който е потвърдил себе си, че е визионер, че с години мисли напред за България и то в другите браншове на развиване на страната “ разяснява Аталай.

„ Сега, в случай че тръгнете из София, ще видите по какъв начин дишаме въглищен прахуляк. Мирише цяла София “ означи гостът и акцентира, че фините прахови частици са 5 пъти над нормата. „ Крайно време беше, когато Движение за права и свободи отправяхме обръщение, че времето на въглищата, на чист български език, кюмюр – от дълго време е завършило. Енергетиката в света към този момент се развива с нововъведенията, с новите технологии, с новите енергийни първични материали и те не са в липса и в България “ заключи Аталай.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР