Борисов, къде си? Защо не си в Народното събрание? Защо

...
Борисов, къде си? Защо не си в Народното събрание? Защо
Коментари Харесай

Борисов, държава в кръв и сълзи ли си разпоредил? Къде си?!

Борисов, къде си? Защо не си в Народното събрание? Защо не си при протестиращите? Къде си в този исторически ден, когато народът е по улици, мостове и автомагистрали в цялата страна? Спортни надпревари ли гледаш на плазмата или виждаш по какъв начин подчиненото ти Министерство на вътрешните работи блъска, влачи и обгазява протестиращи?
Това ли е цената да останеш на власт? Да изправиш силовите структури против народа? Не е целият народ ли? Но и тези, които са на открито са премного, за оценка на ръководството ти. Хиляди не са в София, тъй като нямат опция, а не тъй като нямат предпочитание.
Каква цена си подготвен да платиш, с цел да останеш на власт? Да продължиш договорката със задкулисието?
Какви полезности изповядваш? Въобще полезности ли са това?
Докъде ще стигнеш? В редичката на кои политици ще се наредиш? До демократичните или до диктаторите? За 10 години ти се постара България да бъде последна по всичко, обвързвано с качеството на живот и първа по смъртност, заболявания и корупция. Унижаваш ежедневно милиони българи с държанието си. Не ти ли минава през разум, че други могат да ръководят по-добре от теб и ГЕРБ?
В кръв и сълзи ли искаш да потопиш страната?! Това ли си разпоредил?!
Иди си! Имаш чекмедже с пачки, злато и пищов, имаш защита, платена от жителите – от какво те е боязън? От народа? Нали твърдиш, че си определен от него и той те поддържа? Излез пред него и кажи какво мислиш.
Само двама политици през днешния ден не бяхте в Народното събрание - ти и Пеевски. Това значи ли нещо? Това ли значи, което си мислят всички българи, в това число и хора в ГЕРБ?

"Фрог нюз "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР