Борисов излезе от изолация, защото този, който го арестува, сега

...
Борисов излезе от изолация, защото този, който го арестува, сега
Коментари Харесай

Андрей Райчев: ПП-ДБ преяждат с власт, което е унищожително за тях

„ Борисов излезе от изолираност, тъй като този, който го арестува, в този момент му споделя ела да създадем държавно управление. На Политическа партия задачата била властта – неправилна цел, тъй като нямат условия за нея “, съобщи социологът Андрей Райчев пред БТВ. Според него след деветия месец може и да няма ротация, а Борисов да изиска нови предварителни парламентарни избори.

„ Главната последица е, че Политическа партия ще бъде подложена на чудовищно вътрешно напрежение и ще се получи една двигателна сила от Демократична България, която ще взима от Политическа партия, а „ Възраждане “ също ще завоюват. ПП-ДБ ще заплати сметката за кабинета с ротационен министър председател “, проучва Андрей Райчев.

„ ПП-ДБ получават власт на хартия, което е унищожително за тях. Това се споделя преяждане с власт – когато получиш прекомерно доста власт, стартира да те боли коремът и повръщаш “, посочи Андрей Райчев.

„ Местните избори са огромно тестване за Борисов, в случай, че господства на всички места. Предстои да забележим кой ще го победи на локалните избори “, сподели още Андрей Райчев.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР