Борисов излъга преди седмица, че оттегля Истанбулската конвенция, цитирам: докато

...
Борисов излъга преди седмица, че оттегля Истанбулската конвенция, цитирам: докато
Коментари Харесай

Нинова: Борисов излъга, че оттегля Истанбулската конвенция


Борисов излъга преди седмица, че отдръпва Истанбулската спогодба, изтъквам: „ до момента в който не се реализира консенсус ”. Това съобщи на брифинг водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Не знам какъв консенсус търси откакто го няма в личната му партия, в личната му парламентарна група, при съдружните му сътрудници го няма, а в случай че чака подобен от БСП- няма да го получи. Ние по тази тематика имаме лична позиция и тя няма да се промени, какъвто и напън да ни се оказва, безапелационна бе Корнелия Нинова. Конвенцията освен че не е оттеглена от Народното събрание, само че и е разпределена на парламентарните комисии- по правни въпроси, по въпросите на децата, младежта и спорта, по образованието и науката, а е гледана към този момент в комисията по външна политика и има отчет по нея, удостовери тя. Ще повярваме в думите му, в случай че на следващия ден на съвещание на Министерски съвет държавното управление реши ИК да бъде оттеглена от Народно събрание, заключи по тематиката Нинова.

По друга от тематиките - нападките на ръководителя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов към депутата Елена Йончева за нейно присъединяване в източването на КТБ водачът на Българска социалистическа партия съобщи, че Йончева ще си потърси правата си в съда за думите му като заведе дело. Очаквайте детайлности. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР