Борисов искаше властта - купи си я! Сега няма право

...
Борисов искаше властта - купи си я! Сега няма право
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Борисов искаше властта - купи си я. Сега да не ни търси!

" Борисов искаше властта - купи си я! Сега няма право да търси поддръжка от тези, които смъкна от власт. " Така съпредседателят на " Демократична България " и водач на ДСБ Атанас Атанасов разяснява днешната изява на водача на ГЕРБ Бойко Борисов. 

" Нали бяха дилетанти. На ход са експертите от ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане " - добавя Атанасов във фейсбук поста си, визирайки определенията " дилетанти " и " експерти ", които от ГЕРБ даваха по време на предишния парламент и предизборната кампаниянай-вече за " Продължаваме промяната ".

По отношение на новия състезател в Народното събрание - " Български напредък ", чийто водач Стефан Янев разгласи в изборната нощ, че Русия е " агресор " - при все реториката му до тогава, че войната е " съветска интервенция " и разгласи подготвеност да влезе във всевъзможни диалози, съюзи, обединения, ръководителят на ДСБ показва:

" Стефан Янев е подготвен на всичко ".

И показва в умозаключение, отново с подигравка по адрес на Борисов, който се дефинира като най-можещия, най-опитния и с най-вече интернационалните контакти:

" Очакваме решението на най-опитния. "

Макар от " Демократична България " към момента да не са коментирали като коалиция изборните резултати, през вчерашния ден сходна с на Атанасов теза изрази и другият й съпредседател - Христо Иванов.
ТЕМА преди 8 минути 146 преди 1 час 614 преди 3 часа 2656
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР