Борисов искаше властта - купи си я! Сега няма право

...
Борисов искаше властта - купи си я! Сега няма право
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Борисов си купи властта. Сега няма право да търси подкрепа от тези, които свали

" Борисов искаше властта - купи си я! Сега няма право да търси поддръжка от тези, които смъкна от власт. Нали бяха дилетанти ". Това написа във Facebook съпредседателят на „ Демократична България ” Атанас Атанасов, предава

На ход са експертите от ГЕРБ, Движение за права и свободи и Възраждане. Стефан Янев е подготвен на всичко. Очакваме решението на най-опитния, написа още той.

" Тези избори демонстрираха, че народа на никой не даде независимо право да ръководи. Народът сподели стига сте враждували и намерете метод, тъй като всички гласоподаватели страдат еднообразно. 80% от хората споделиха пред социологическите избори, че желаят държавно управление. Никой не желае нови избори. Предлагам на водачите на останалите партии да се дръпнем обратно. Ранното ми пенсиониране се оказа погрешно ", сподели по-рано през днешния ден Бойко Борисов в първи коментар на ГЕРБ след изборите. И подсети, че точно по този начин при започване на демократичните промени е била преодоляна политическата рецесия в страната.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР