Борисов има обосновано предположение кой може да го е записал.

...
Борисов има обосновано предположение кой може да го е записал.
Коментари Харесай

Бивш член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ записал Борисов

Борисов има обосновано съмнение кой може да го е записал. Предполага се, че фотосите са направени от някогашен член на изпълнителната комисия. Това съобщи Тома Биков в ефира на „ Здравей, България ". Очевидно фотосите са направени от човек, който е имал непосредствен достъп до Борисов. Не е редно да упрекваме един или различен. Но няма по какъв начин да не е някой, който не е влизал в дома на премиера. Цветанов е имал достъп и до „ Бояна ", и до местата, на които Борисов стои, разяснява Биков във връзка офанзивите против премиера със записи и фотоси. Според него материалите са сглобявани много време и са събирани около Евроизборите. Той отхвърли банкнотите в действителност да се намират в нощното шкафче на Борисов.

Направено е смешно. Посланието е по-важно. Нека прокуратурата да ревизира, само че за мен е монтаж. Снимана е стаята, а това, че министър председателят е сниман по какъв начин спи, минава всевъзможни граници. Защо се пуска в този миг, е различен въпрос. Ясна е борбата, която се води с Божков. Той, незабавно след брифинга на премиера, написа: „ Да си върнем България ". Големият конфликт е с този човек, който е упрекнат в 18 закононарушения. Кой е решил да му оказва помощ и по какъв метод е друго. Има хора, които желаят да има неустойчивост, с цел да могат да си върнат България, разяснява Биков. Той акцентира, че ГЕРБ е 1 млн. души. Според него, в партия се влиза, в случай че искаш да поемеш някаква отговорност. Самият той е взел решение да стане част от партията, защото до момента е бил от гражданската квота.

Трябва да се помогне на страната. Много дълго време властта беше на разнообразни места и имаше власт, която беше нелигитимна. Борисов, харесван или не, се явява на избори и тогава ръководи. Божков не се е явявал на избори, само че дълго време е бил фактор и източник на власт по нелегитимен метод, съобщи Биков.

Това, че Борисов е сниман до момента в който спи, за мен е огромен проблем. Защото приказва, че той не е предпазен, в миг, когато би трябвало да бъде, добави той.

Биков е на мнение, че предизборната акция е почнала прекомерно рано. Според него, някои хора губят пари за антикампания. Той е безапелационен, че партията ще удържи на компроматите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР