Борисов или не знае какво е завод, или не знае

...
Борисов или не знае какво е завод, или не знае
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Няма да дойде и „Хюндай”, и завод за батерии няма да има

Борисов или не знае какво е цех, или не знае какво е автомобил. Няма да пристигна и " Хюндай ". И цех за акумулатори няма да има. Това сподели финансистът Мика Зайкова пред Фрог Нюз, във връзка уверенията на властта, че у нас има 250 завода за коли. Ето какво още изясни специалистът:

" То няма толкоз фабрики в България като цяло. Борисов или не знае какво е цех, или не знае какво е автомобил. В един цех за автомобилни елементи има разнообразни цехове – два, три. Ако приказват за това може да се изясни броя, само че аз не си го изяснявам. Не зная от България да излизат коли. Такова нещо няма. Има фабрики, в цеховете на които се създават елементи за Германия, само че тази численост не мога да я вържа нито със заводите нито с коли.

България беше привлекателна с ниските налози и с фрагментите, само че към този момент не е. Сега ние нямаме фрагменти, образованието потъна. Да, имаме ниски налози, само че вложителите в България нямат гаранции и сигурност, че парите им ще се запазят. Нямаме промяна в правосъдната система и господство на закона. Най-вече - България е страната в Европейски Съюз с най-висока степен на корупция. Инвеститорите освен не харесват страната ни, само че и излизат от нея ", сподели Зайкова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР