Борисов и такива като него нямат моралното право да говорят

...
Борисов и такива като него нямат моралното право да говорят
Коментари Харесай

Рашков: Купуването на гласове не е създадено от МВР, а в едни партийни централи

Борисов и такива като него нямат моралното право да приказват за избори. Защото това уродливо събитие, каквото е пазаруването и продаването на гласове, не е основано от Министерство на вътрешните работи, а е основано в едни партийни централи. Те си сътвориха избрани обръчи от компании, които да ги финансират, тъй че да има средства, които да бъдат разнасяни в чували и куфари и предопределени най-вече за бедните гласоподаватели, които да продадат своя глас против 50-60 лв. и по този начин да дефинират нашата орис. Това е политическият морал, който сътвориха такива като Борисов. Ние до този интервал не познавахме такова събитие. Това разяснява пред публицисти вътрешният министър в оставка Бойко Рашков, оповестяват от Novini.bg

Припомняме, че по-рано денем водачът на ГЕРБ Бойко Борисов упрекна чиновниците на Министерство на вътрешните работи, че по време на предварителните избори предходната година не са разрешавали на симпатизанти на партията да отидат да гласоподават.
По отношение на промените във вътрешното министерство Рашков акцентира, че те са нужни, тъй като през последните 30 години Министерство на вътрешните работи не е претърпяло безусловно никакви промени, за което " няма рационален отговор ".

Вътрешният министър увери, че няма да има редуциране на чиновници, а тези, които са били съкратени до момента, са били от администрацията и са били " най-малък брой ".

На въпрос за нарастването на заплатите Бойко Рашков съобщи, че това решение ще бъде взето от управлението на Министерство на вътрешните работи.

Независимо по какъв начин ще се развият събитията оттук-нататък, аз съм удовлетворен от свършеното от управлението на Министерство на вътрешните работи за шест месеца, уточни той и си пожела наследникът на поста му да надгради дотук свършеното.

По тематиката с промяната в КПКОНПИ вътрешният министър в оставка показа, че тя също е основна, само че подсети, че не зависи от Министерството на вътрешните работи, а от Народното събрание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР