Борисов и Нинова са като близнаци по начина, по който

...
Борисов и Нинова са като близнаци по начина, по който
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Харвард и Сорбоната могат да намерят общ език

Борисов и Нинова са като близнаци по метода, по който приказват. Затова отхвърлят да гласоподават за тях. Ние имаме претендент за президент. През април се класирахме трети на изборите и отчетохме като неточност, че не сме подкрепили нашата кандидат-президентска двойка. И това незабавно се случи. Към днешна дата няма решение за тази номинация. Сега ще стартираме несъмнено нова акция. Още 20 акции да има за номинации, най-вече ще са за Румен Радев.

Тези събрания са извършени от дълго време. Днес има задача-номинирайте претенденти за президенти. Те ще преповторят решенията си. Тук резултатът ще е един-Румен Радев и Илияна Йотова. Евтин спектакъл. От това губим като партия, тъй като се занимаваме с неща, които не са дневен ред. Това решение е реалност. През 2016 година най-вече номинации имаше за Мая Манолова. Радев беше втори. Но Народно събрание гласоподава за Радев.

Тези, които в този момент се занимават с тази работа, не схващат материята. Ако трябваше аз да взема решение, щях да издигна мощно партиен претендент, в случай че съм на мястото на ГЕРБ.

Радев и знак на смяната. Хората желаят тази смяна. Предполагам, че претендентът при ГЕРБ ще бъде известно лице или някой кмет.

Кирил Петков и Асен Василев са артикул на това, че тези три партии на смяната се скараха в Народното събрание и оставиха вакуум. Тези двамата са флексабилни, имат усет и напипаха тази свободна ниша. Ако те получат висок резултат, отговорни ще са Българска социалистическа партия и ГЕРБ. Последните се усетиха и стопираха да подлагат на критика плана им. Но ние оставаме амбициозни в това да го вършат.

Чудя се от толкоз сътрудници на Българска социалистическа партия по какъв начин са избрали Екогласност. Може да са получили нишан, че може да се води диалог. Десни хора да търсят лява партия за политически план, нещо не ми се връзва.

В Конституционен съд имаше борба дали да влезе АБВ. Става дума само единствено за постове и за делене на дотацията. Не познавам Петков и Василев. Ако стои Прокопиев, за какво търсят „ Екогласност “? Нелепо е. Ако Радев искаше да има партия, той щеше да я направи преди месеци. И тя щеше да е спечелила парламентарни избори и щеше да има държавно управление. Радев е на гребена на вълната.

Нинова стана безспорен лидер-нещо като африкански президент, на който народът му или бяга или стои. За 2 избора загубихме 600 000 гласа. Тя ще стои пожизнено там. Ние имаме шансове да сме втори и четвърти. Имам прочувствен потрес, тъй като преди изборите се караме с евентуалните си сътрудници. Ето в този момент с Кирил и Асен. Винаги си мисля, че Харвард и Сорбоната могат да намерят общ език.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР