Борисов говори за това как ГЕРБ имат стандарти, а до

...
Борисов говори за това как ГЕРБ имат стандарти, а до
Коментари Харесай

Дончева: Българинът не желае борба с корупцията във властта - той се възмущава, че той не е там

Борисов приказва за това по какъв начин ГЕРБ имат " стандарти ", а до него стои Цветанов. Така лидерката на Движение 21 Татяна Дончева разяснява последното развиване по абсурда с жилищата в " ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев " по TV+, съобщи Клуб Z.

Дончева засяга изявлението на Борисов през вчерашния ден, който прикани всички намесени в абсурда да излязат в отпуска или да подадат оставка.

" Те имали стандарт. И до него стои Цветан Цветанов, главното настоящо лице. Ама кого заблуждава този човек, че като Цветанов отиде в Народното събрание, нещо се случва. Това е вторият човек в ГЕРБ. Обикаля студията. Той показа евродепутатите от ГЕРБ. Този кадър приказва ли ви, че те имат стандарт? Вашият стандарт от тази фотография е двоен стандарт, който е - не ме гледай какво върша, слушай ме какво приказвам. "

Според Дончева е трябвало да се в профил Цветанов от всички постове, и най-много най-влиятелния - зам.-председател на партията.

" Не ме интересува дали Бойко може да го махне, а какво е отношението на ГЕРБ-ерите към Цветанов. Аз видях любовта на ГЕРБ-ерите, в която той се къпе. Тоест те също не изпитват стеснение от този скандал. Ако от нещо им е неловко, то е, че са ги хванали. "

Според нея да се желае оставка на шефа на Националната следствена работа Борислав Сарафов и ръководителят на Върховен касационен съд Лозан Панов в комплект с шефа на КПКОНПИ Пламен Георгиев е нелогично.

" За Борислав Сарафов не се знае нищо. Трябва да се обясни и да се каже на обществото. По отношение на Лозан Панов би трябвало да кажете за какво желаете оставката. Съжалявам за Румен Петков и АБВ, които споделят - аре вън. Така може единствено Румен да приказва. Лозан Панов не е бил женен за въпросната жена, която добила парцела от Мирянови. Не можете да желаете да подаде оставка за това. Ако се потвърди, че те са живели дружно в общо домакинство, тогава вероятно може да се повдигне въпросът "

Според нея, " те гледат да си разчистят сметките с Лозан, и смятат, че настоящия случай им приляга. "

Дончева сподели още, че Георгиев се държи " безсрамно, безочливо ".

" Точка по въпроса? Каква точка, какви пет лв., занапред имаш да разказваш за тераси, за ипотеки, за всички останало. Само към тези неща могат да се вържат няколко текста към Наказателен кодекс ", съобщи юристката.

Според нея доста от кардите на ГЕРБ са необразовани или некадърни.

" ГЕРБ-аджиите считат, че това е норма, че наличието във властта значи да крадеш, че задължението на пиара е да им вкара в устата и държанието най-безумното допустимо държание, което демонстрира всичко друго, само че не и стеснение, не позор. Напротив - да наглеят. Това са хора, които няма кой да допре. Показват единствено недостижимост. "

Тя даде образец и с архитектите Мирянови от " Артекс ", " решлии да си чучнат небостъргач на това тясно място, на тези тесни улички ". И другите архитекти, поставили " надгробната плоча " на площад " Гарибалди " в столицата.

" Ми то и архитектите им такива - правени в час по трудово хора, които най-безочливо и безочливо желаят да бягат, имат 5 минути, в случай че ги изтърват, няма да могат да откраднат. Това е нрав. Всеки би трябвало да се замисли - дали той би могъл да устои, в случай че той е на мястото на тези хора.

Аз считам, че българинът не желае битка с корупцията, не желае господство на закона. Той се възмущава, че той не е там ", съобщи Дончева.

За Цветанов пък разяснява:

" Става дума за някакъв психически проблем - той колекционира жилища този човек. Това е патология. "

Дончева разяснява и че ръководещите нямат адвокати за Народното събрание, като означи, че й е доста забавно кого ще създадат ръководител на правна комисия. Както Клуб Z към този момент писа, това ще е един от дребното други адвокати на ГЕРБ в Народното събрание - Димитър Лазаров.

" Да се надяваме, че Народното събрание няма да бъде доста дълъг като живот. Трябва да се натиска, обстановката има развиване, считам, че това развиване ще попречи на Бойко да договаря за Ф16, руснаците ще накарат Воля да излязат от Народното събрание, ак опреговорите напреднат, Волен Сидеров и Георги Първанов ще подвигат писък до бога ", заключи тя.

Според нея трябвало да се " оказва напън ". Какво има поради изясни по този начин:

" Facebook и Интернет дават опция на всеки човек. Стандартните способи, които са преди 10 или 20 години, не работят. Призовавам вашите фенове - да не споделят " нищо не зависи от мен ". Зависи. Можете да гласувате. Сегашните избори няма да са просто избори за европейски служители, те са един тест за властта. Сега е време да погледнете извънсистемните партии. "

Движение 21 също се явява на изборите, с младежи в листата, считаме, че ще се представимприлично, приключи Дончева.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР