Борисов е символ на разграждането на държавността и няма как

...
Борисов е символ на разграждането на държавността и няма как
Коментари Харесай

Нинова: Борисов е символ на разграждането на държавността и няма как да е олицетворение на рестарта й


Борисов е знак на разграждането на държавността и няма по какъв начин да е въплъщение на рестарта й. Това написа Корнелия Нинова във Facebook като коментар на днешното изказване на премиера, че от ГЕРБ ще предложат нова Конституция.

Темата за привикване на Велико национално заседание и смяна на Конституцията се слага не за пръв път на вниманието на българското общество. Включително от господин Борисов в сериозни за него и партията му моменти, припомня Нинова.

Според нея посредством такива ходове той нормално цели опълчване на една група българи на други, което му подсигурява време и оцеляване.

Борисов не е индивидът, който може да рестартира системата, тъй като той е олицетворението на същата система - най-дълго управлявалият министър председател в България и министър председателят с най-лоши резултати в Европейския съюз. Борисов е знак на разграждането на държавността и няма по какъв начин да е въплъщение на рестарта й. България има потребност от смяна на модела и тази смяна стартира със промяната на неговия знак, допълна Нинова.

Този парламент е привършен. Той е с най-ниско институционално доверие. Той няма престиж да направи сериозна промяна. Пътят е оставка на държавното управление, нови избори, парламент с ново доверие - едвам тогава сериозен диалог за смяната на модела, приключва Корнелия Нинова.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР