Борисов е показал, че има 9 живота. Не ги е

...
Борисов е показал, че има 9 живота. Не ги е
Коментари Харесай

Петър Чолаков: Борисов да поиска оставката на Иван Гешев

Борисов е посочил, че има 9 живота. Не ги е изхарчил още всичките. Може да изиска отставката на основния прокурор. Нека не бъдем наивни, Гешев би трябвало да се преценява с някакви политически действителности. Той не се е озовал там с дизеловия си мотор по пътя към Луната. Една оставка на Иван Гешев ще поуспокои хората.
Това съобщи политологът Петър Чолаков в предаването " Лице в лице " по бТВ.

Борисов да се обърне към българския народ, към българските жители, щом твърди, че няма с кого да приказва. Христо Иванов постави пръст в раната. От години се знае, че Движение за права и свободи е като проказа във властта. Българските турци и Движение за права и свободи не са едно и също нещо. Голяма част от българските турци живеят доста непретенциозно и евентуално за първи път виждат сараите на Ахмед Доган.

Тези приказки на Борисов, че без тях не можем, сме ги слушали толкоз пъти. Вижте класациите за корупция в обществения бранш, вижте класациите за независимост на медиите. Не може да ни плашат с призраците на Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия.

Никой не оспорва, че Борисов е определен законно, само че от тук нататък той би трябвало да дава отговор на избрани въпроси. Например: Защо прокуратурата работи по този начин? Защо министър Данаил Кирилов не уточни претендент за основен прокурор? Така не способстваха ли ръководещите за избора на Гешев?

Няма значение кой е поставил Гешев там, тъй като той се трансформира в бодил в петата и на тях, тъй като с непремиерните си дейности стартира да вреди и на тях.

Проблемът не е в господин Гешев, а в ДНК-то на модела на ръководство, моделът на ГЕРБ.

Очевидно е, че има митингите, които се усилват. Това е част от демократичния развой. И в Лондон да отидете там има хора, които постоянно си стачкуват. Но тук става въпроси за систематични проблеми.

Относно чувството на Отечествен фронт Чолаков показа, че самият той върви на митингите.

Ходя на тези протесит, като жител и политолог. Мен не ме интересува какви политици има на тези митинги. Там има хора, които им е писнало да бъдат лъгани и да има проблеми, които от години стоят на масата. Не ме интересуват водачите, които са там, само че самият факт, че хора с толкоз разнообразни политически благосклонности са се събрали, демонстрира, че е мината някаква граница.

Нека забележим какво ще стане и да не предричаме фрустрация. Има неща, които се случват – падна защитата на Пеевски и Доган.
Политиците не са злото, а това, че ние си ги сътворяваме с търпимостта си и овчедушието си.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР