Борисов е изхарчил еднолично за две години 5. 9 млрд

...
Борисов е изхарчил еднолично за две години 5. 9 млрд
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Борисов си купува спокойствие за 6 млрд.лв.

”Борисов е изхарчил еднолично за две години 5. 9 млрд лв.. С над 190 решения, отвън публично признатия бюджет на страната, с вашите пари, си купува персоналното политическо оцеляване. Ние всички си плащаме налози и такси, които държавното управление усили.
След това един човек взема решение по какъв начин да се разпорежда с нашите пари. И те не стигат до хората. Те отиват за ремонт на ремонтите, в околните компании до властта, в къщите им за посетители, в персоналния асансьор на Цветанов. Затова желаеме правдивост в този момент. " Това сподели в Хасково водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Според нея бедността е огромният ни проблем, само че той може да бъде решен.

" Драстичното нарастване на приходите е допустимо. Не е правилно че няма пари. Преизчисляването на всички пенсии би коствало към милиард, а той изхарчи шест- без доклад защо. И би било заслужено. Над един милион от нашите родители, баби и дядовци живеят под прага на бедността. Минималната заплата може да бъде 60% от междинната или 660 лева, в случай че се ограничи кражбата на тези 10млрд., които изтичат годишно в сивата стопанска система и в корупцията на властта. " - означи още Корнелия Нинова.

Тя сподели, че държавното управление на Борисов е единственото в годините на прехода, в което има девет оставки, седем от които за корупция. " Корупцията е неговата емблема. Справедливостта е неговата опция. Някои се питат за какво да гласоподавам за Българска социалистическа партия? С какво са разнообразни? Преди три години назовах проблема- паралелна страна. Онази, в която формалните институции са заслон. Истинските решения се взимат от задкулисието. Подкрепете ни в тази борба против паралелната страна. " - прикани ръководителят на Българска социалистическа партия.

По думите й Българска социалистическа партия през тези три години нито за момент не е влизала в сделки. " Предлагаха ни доста, отказахме всичко. Понесохме удари, заливаха ни с неистини, ругатни, подправени вести. Предпочетохме честността към вас пред парите и персоналните облаги. Заедно с вас, хората на България, шест месеца, в над 500 срещи, изработихме проект за развиването на страната- Визия за България. Пак дружно можем да го осъществяваме, само че ни е нужна вашата подкрепа- на 26 май, с номер 18 в интегралната бюлетина. Възстановяването на България минава през свалянето на държавното управление на Борисов. Можем да го създадем дружно. " - заключи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР