Борисов е фактор, който всеки обича да подценява. Точно в

...
Борисов е фактор, който всеки обича да подценява. Точно в
Коментари Харесай

Горанов: Не виждам как Борисов ще се оттегли в следващите години


" Борисов е фактор, който всеки обича да подценява. Точно сега, в който го подценят, Борисов се появява “. Така финансовият министър Владислав Горанов разяснява безапелационната победа на ГЕРБ на днешните евроизбори, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Горанов дойде в централата на партията, където евентуално по-късно вечерта политическото ѝ управление ще разяснява резултатите от вота. „ Не виждам Борисов в идващите години да се отдръпна. Бях с него, пътувах с него доста. Той може доста дълго още да ръководи джипа “, пошегува се Горанов.

На въпрос дали ще има политическа амнистия за участвалите в имотните кавги преди изборите, Горанов отговори: „ Този разбор е за водача. Грешките, които направиха, ерозираха партията “. Според него подалият оставка от всички свои обществени постове заместник-председател на партията Цветан Цветанов, чието име също бе забъркано в абсурда “Апартаментгейт ”, към момента има своята роля в ГЕРБ. „ Тепърва двамата с Борисов ще си дефинират кой къде ще бъде. Цветанов направи рационалното да даде крачка обратно, тъй като на метода, по който беше интерпретирана договорката му за жилището не се гледаше с положително око “, разяснява още Горанов и добави: „ ГЕРБ не може с лека ръка да зачеркне Цветан Цветанов “.

Той дефинира вторият човек в ГЕРБ като „ бегач на дълги дистанции “, който заслужава почитание за работата си през годините, само че акцентира, че тези избори са извоювани от Борисов.

Горанов разкритикува Българска социалистическа партия за водената от тях акция, която съгласно него не е била ориентирана към това да дава отговор на разнообразни политически въпроси, а по-скоро задачата ѝ е била да дискредитира целия политически модел. „ Хората чакат резултати за себе си, а не отрицателна акция “, счита той.

Горанов отдаде относително ниската изборна интензивност за страната на обстоятелството, че забележителна част от хората пътуват в почивните дни, в това число и отвън България.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР