Борисов е единствения човек от страна на членка от ЕС.

...
Борисов е единствения човек от страна на членка от ЕС.
Коментари Харесай

Илиян Василев: Борисов бе нужен на Ердоган и Путин, за да легитимира ”Турски поток”

Борисов е единствения човек от страна на членка от Европейски Съюз. Той легитимира плана ”Турски поток ”. Цялата идея за „ Турски поток “ е еста скица, в която планът да бъде осъществен през България, с цел да може Европейски Съюз да не го блокира. „ Газпром “ трябваше да се крие зад името. Заради това и Борисов не желае това име, тъй като то е в санкционния лист.
Това съобщи анализаторът и някогашен дипломат на България в Моства Илиян Василев в предаванети " Честно казано с Люба Кулезич " по телевизия Евроком.

Финансирането мина през „ Аркад “ – саудитската компания. Схемата е по този начин направена, че рискът се носи от финансиращата организация. Късото съединяване стана когато Конгресът на Съединени американски щати разгласи глобите.

Формално всичко е в ръцете на Държавния департамент и министерстовто на финансите, които ще създадат листата от компании. Нито „ Булгартрасгаз “, нито „ Аркад “ ще са в листата, само че има доста други способи, които да спрат плана или да го набират сложен.

Проблемът не е в построяването, а в разрешението аз употреба. 50% от тръбата е това, което ще бъде позволено на „ Газекспорт “ да трантизира.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР