Борисов, Доган и Пеевски нямат шанс срещу енергията на младите

...
Борисов, Доган и Пеевски нямат шанс срещу енергията на младите
Коментари Харесай

Стоян Михалев: Това управление не може да съществува без Доган и Пеевски

Борисов, Доган и Пеевски нямат късмет против силата на младежите. Това съобщи в предаването " Студио Actualno " Стоян Михалев, член на управлението на ДСБ и политически анализатор. С него разговаряхме за митингите у нас и в чужбина, както и за това какъв капацитет носи силата на площадите.
" ДСБ споделя идеята на митинга от доста години. Но не се беше запалил огънят, който да докара до това всенародно отвращение да продължи този модел на ръководство на страната ", смята Михалев.
Още европейските избори можеше да се предвижда митинга на българите в чужбина. Тогава " Демократична България " имаше повече гласове от ГЕРБ и Българска социалистическа партия взети дружно измежду българите в чужбина, разяснява Стоян Михалев.
По думите му през есента митингите ще бъдат още по-мащабни, тъй като ще се съчетаят два фактора - непоносимост към тежко корумпирано ръководство и сериозната икономическа рецесия, която ще се задълбочи.
" Това ръководство в този момент, без Доган и Пеевски, не може да съществува. На " Росенец " видяхме, че никой - нито полиция, нито кмета на Бургас - могат да си правят работата, тъй като там ръководят Доган и Пеевски ", сподели още Михалев.
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР