Борисов държи кормилото на влак, на катер, на електрокар, на

...
Борисов държи кормилото на влак, на катер, на електрокар, на
Коментари Харесай

Нинова отговори на обвинението на ГЕРБ, че БСП готви въстание

Борисов държи кормилото на трен, на катер, на електрокар, на тротинетка може би, само че няма кой да държи кормилото на страната. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в декларация от името на парламентарната група.

Нинова уточни, че всяка година в деня на събора на Българска социалистическа партия на Бузлуджа министър председателят изпада в меланхолия.

"Но да разяснява съборът на левицата, а да не излезеш пред народа си в тези рецесии, връхлетели страната и то по твоя виновност е безнаказаност. Всички парламентарни въпроси към него са върнати с несъществени причини. Оказва се, че сега в страната няма водач.

Той държи кормилото на трен, на катер, на електрокар, на тротинетка може би, само че няма кой да държи кормилото в страната ", добави водачът на Българска социалистическа партия.

"Той изпусна кормилото на страната. Ключовата дума за нас за този сезон е неустановеност. Национална неустановеност и неустановеност на всеки български жител във всичките й измерения. Обаче ни следва близкото бъдеще на есен. Избори за кметове и общински съветници, бюджет и избор на основен прокурор ", посочи Нинова.

"Знаем, че цялата сила ще хвърли в изборите, само че и те ще минат и ще застане най-важният въпрос за бюджета, за тласъците за стопанската система, за увеличение на приходите, за понижаване на неравенствата, за общинско и държавно опазване на здравето, за справедливостта и правосъдната промяна.

Мислете от в този момент, че октомври бързо ще пристигна ", сподели тя.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР