"Борисов да се извини на битите граждани и на журналистите,

...
"Борисов да се извини на битите граждани и на журналистите,
Коментари Харесай

Манолова настоява Борисов да се извини на битите граждани и журналисти на събитието на ГЕРБ

"Борисов да се извини на битите жители и на публицистите, чиито телефони бяха потрошени от биячите на ГЕРБ на партийното му събитие ", за това настоя ръководителят на Гражданската платформа „ Изправи се.БГ " Мая Манолова.

"Не чухме какво ще направи Борисов за бизнеса и елементарните български жители, а не за актива на ГЕРБ. Да има освобождение от налози, да има данъчна почивка до края на годината за компаниите и за жителите. След като не даде поддръжка на компаниите и на жителите, то най-малко да не им взема ", добави Манолова.

Тя акцентира, че поддръжката от страната е стигнала до под 5% от компаниите, които разчитаха на нисколихвени заеми, на мярката на 60/40 и на грантове. "Видяхме обаче какъв брой бързо Борисов се оправя с нарастването на заплатите на 28 администрации ", сподели някогашният омбудсман.

"Не чухме отговори на най-важните за българските жители въпроси – по кое време Борисов ще подаде оставка, по кое време ще спре с неуместните трикове и ритуални танци, кой ще е индивидът от ГЕРБ, който ще поеме позора да бъде министър председател. Не чухме и отговор на въпроса по кое време ще е оповестена публичната поръчка за закупуване на машини за идващите избори. Не би трябвало да се вършат промени в Изборния кодекс, както твърди Борисов. Трябва неговите 7 члена в ЦИК да разгласят процедура за социална поръчка. Това би трябвало да създадат и представителите на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, Обединени патриоти, „ Воля " и „ Демократична България ", сподели още ръководителят на гражданската платформа.

Във връзка с провелата се през днешния ден Национална конференция на ГЕРБ, Мая Манолова разяснява, че Борисов е провел палатков лагер, сложил си палатки, само че за разлика от жителите, които са в центъра на София, той построил палатковия си лагер в периферията на София – зад борда, където към този момент му е мястото. "Направи го от боязън, от безволие. Това към този момент не са паник офанзиви, а боязън и смут да се изправи пред хората и да ги огледа в очите. Изигра политически спектакъл пред актива на ГЕРБ, пред комфортно събраната агитка на ГЕРБ ", посочи тя.

Според нея министър председателят е извикал добре платените деятели на високи позиции, с цел да показа част от позора си и да въвлече в него и хора от структурите на ГЕРБ. "Целият актив беше освиркан дружно с шефа си и видя „ националната обич ". Това са част от ритуалните танци, с които Борисов се пробва да резервира властта, тъй като го е боязън от проверка. Борисов, време е за оставка. Запази най-малко малко от достолепието си и от това на партията си ", обърна се Манолова към министър-председателя.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР