Борисов: Ако варненци искат, ще се направи рибарско пристанищеАко варненци

...
Борисов: Ако варненци искат, ще се направи рибарско пристанищеАко варненци
Коментари Харесай

Борисов: Ако варненци искат, ще се направи рибарско пристанище

Борисов: Ако варненци желаят, ще се направи рибарско пристанище
Ако варненци желаят, ще се направи рибарско пристанище, както направихме на доста други места като в Поморие и Созопол. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов във Варна.

Премиерът инспектира строителните и ремонтни работи на бул. „ Васил Левски “ в града. Той означи, че става дума за извънредно комплицирано оборудване и акцентира, че е значимо да се строи качествено. Борисов добави, че ще бъде построен и паркинг до парка-музей „ Владислав Варненчик ”.

Попитан за построяването на автомагистрала „ Хемус “, министър-председателят Борисов съобщи, че следва да бъдат пуснати пътищата към Провадия, както и първа копка на Белокопитово-Търговище.

[i]

Бул. „ Васил Левски “ във Варна е най-големият инфраструктурен план в града, като за построяването на новото трасе от ул. „ Подвис “ до ул. „ Девня “ държавното управление отпусна 80,5 млн. лева Други 4,5 млн. лева, обезпечени от страната, са за пробива на бул. „ Сливница “, като с реализирането на плана ще бъде обезпечен бърз достъп до автомагистрала „ Хемус “.

След довеждане докрай на бул. „ Васил Левски “ резултатът ще бъде облекчение на придвижването в града, понижаване на тапите, извеждане на трафика отвън централната градска зона, както и бърза връзка от летището към курортите.

Ремонтът на съществуващата част от булеварда се финансира по Оперативна програма „ Региони в напредък “. [/i] /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР