Борислав Цонев отбеляза своето четвърто попадение през този сезон в

...
Борислав Цонев отбеляза своето четвърто попадение през този сезон в
Коментари Харесай

Боби Цонев: Нашата цел е да играем в Лига Европа

Борислав Цонев означи своето четвърто попадение през този сезон в Първа лига и се трансформира в воин за Берое при успеха с 1:0 на Верея. Успехът е отличен подарък за 102-ия рожден ден на заралии, които отхвърлиха Ботев (Пловдив) от борбата за четвъртото място, като изостават на две точки от третия Левски.

" Доволен съм от успеха. Искам да поздравя всичките почитатели на Берое за 102-ия рожден ден на клуба. Освен тях, моите съотборници и щаба, за работата която свършихме и за успеха. Първото полувреме също имахе обстановки, само че второто натиснаха повече и отбеляахме гол. Ще се борим до дъно за трето място. Нашата цел е да се развиваме с всеки мач и да играем бараж за Лига Европа. Това е нашата цел. Всеки човек се радва, когато побеждава, а ние не го бяхме правили от дълго време. Насъбраха ни се много сложни мачове. Сега се веселя, че успяхме да спечелим. Не беше елементарно, само че значимото е, че взехме трите точки.

Радвам се, като играя и оказвам помощ на тима. Нямам искания, където и да ме пусне треньорът постоянно се пробвам да помаган на отбора с кавото мога ", показа Цонев.
Първа лига 7 кръг, неделя 6 май  Берое 1:0краен резулат  Верея (Стара Загора)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР