Борислав Пръков е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Гоце

...
Борислав Пръков е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Гоце
Коментари Харесай

Пръков създава общински фонд за стипендии на ученици

Борислав Пръков е претендентът на ГЕРБ за кмет на Гоце Делчев. Той е на 37 години, фамилен с две деца момчета. По обучение е правист. Ръководил е личен бизнес в бранша на логистика и търговия. Подпомага интензивно спортните занимания с футбол и хандбал. Създател е на състезателен клуб " Дрийм отбор ". 

" Боря се за по-добрия живот на жителите на община Гоце Делчев! В моята стратегия за развиване на община Гоце Делчев за интервала 2019-2023 година главните цели са обединени в 5 стълба: бизнес – обучение – опазване на здравето – градска среда – младежи ", споделя Пръков и продължава: " Имам концепцията да основа общински фонд за стипендии- ориентиран към възпитаници учещи съвременни технологии и ангажирани да работят в локални компании и към обществено слаби фамилии. Освен това в бранш " обучение " ще се боря за обезпечаване на задоволително места в детските ясли и градини, вложения в просветителната инфраструктура и поддръжката на хрумвания за просветителни специалности ориентирани към актуалните бизнес компании ", изяснява в детайли претендентът на ГЕРБ за Гоце Делчев.

В бранш " опазване на здравето " той ще има за цел за вкара антикризисен мениджмънт в болница „ Иван Скендеров “ и ще се бори за понижаване на дълга в болничното заведение с 500 хиляди лв. до края на 2020 година. Пръков има хрумвания и планове за играждането на околовръстни пътища, които ще облекчат трафика, построяването на 2 кръгови кръстовища, 3 етажни паркинга, както и създаване на енергоефективно осветяване, нови тротоари и безвъзмезден интернет в градския парк. 
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР