Борислав Писачев, който причини тежката катастрофа край Пловдив, в която

...
Борислав Писачев, който причини тежката катастрофа край Пловдив, в която
Коментари Харесай

Джигитът Борислав, погубил зам.-кмета на Кричим и семейството, се оказа...

Борислав Писачев, който аргументи тежката злополука край Пловдив, в която починаха зам.-кметът на Кричим - Нурджан Ристемова и фамилията й, изцяло призна обстоятелствата и събитията към случая. 33-годишният мъж се призна за отговорен по повдигнатото му обвиняване за причиняване гибелта на четирима души в резултат на ПТП при приложимост на наркотични субстанции.

Това стана ясно по време на разпоредителното съвещание, което бе второ по делото. Предходното бе отсрочено заради процесуални неточности, а точно срокът за приемане на дубликат от обвинителния акт, който не бе спазен.

Роднините на починалото семейство още веднъж дойдоха в правосъдната зала, като всичките шестима души от Кричим бяха конституирани като частни обвинители. Те обаче не са предявили паричен иск за породените неимуществени вреди, а сълзи от очите на майката на починалия Ерол Ристемов не спираха да текат по време на съвещанието, написа "Трафик ".

Днес юристът на Писачев – Николай Гунев изиска делото да се гледа при съкратена процедура. Клиентът му признава изцяло вменените му обвинявания. Гунев обаче изиска да бъдат позволени до разпит двама очевидци, които да внесат изясненост що за човек е Борислав. По този метод ще може да се дефинират характеристичните данни за подсъдимия и личностната му характерност.
В съвещанието стана ясно още, че Писачев не за първи път е „ клиент” на прокуратурата. Той е бил съден преди години.

Съдия Хаджиев утвърди настояването на подсъдимия и бранителя му. В края на месец юни ще бъдат призовани двама очевидци, а след техните показания Борислав Писачев ще чуе присъдата си.

Припомняме, че жестокият случай стана на Бъдни вечер 2017 година. В него починаха зам.кметът на Кричим - Нурджан Ристемова и двете й деца - на 6 и на 15 години. Две седмици по-късно в пловдивска болница издъхна и брачният партньор й – Ерол.

Тогава караното от Ерол фамилно БМВ се блъсна челно в бус, претрупан с дърва. Запис от камера сподели, че бусът има виновност за мелето. На лентата се виждало по какъв начин товарното возило навлиза в платното, където се е движело БМВ-то. Ерол направил маневра наляво, защото вдясно била оградата на оризарната. В това време камионът се върнал в своята лента и последвал челният удар.
Във съдбовния ден Нурджан Ристемова, двете й деца и брачният партньор й се прибирали от покупки от Пловдив. Фаталният случай стана на разклона до село Йоаким Груево.

Коледните празненства в Кричим бяха анулирани, а в града бе разгласен ден на печал.

По време на следствието е открито, че по време на тежкия случай, Борислав Писачев е седнал зад кормилото под въздействието на кокаин и амфетамин.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР