Борислав Михайлов заяви с увереност, че се готви за триумф

...
Борислав Михайлов заяви с увереност, че се готви за триумф
Коментари Харесай

Боби Михайлов: Идеи от опозицията не съм видял, само плюене

Борислав Михайлов съобщи с убеденост, че се готви за успех на идния Конгрес на БФС. Управникът не пожела да разяснява в елементи рецензиите на съперниците му за президентския пост Ивайло Дражев и Любослав Пенев.

Михайлов добави, че в случай че завоюва борбата за най-важния пост в ръководството на българския футбол, ще продължи да разчита на огромна част от настоящия Изпълком.

 Кирил Домусчиев с четирима охранители на Изпълкома на БФС
Кирил Домусчиев с четирима охранители на Изпълкома на БФС

Босът на първенците дойде на съвещанието

" Няма да разясня опозицията. Досега хрумвания не съм видял, единствено храчене. От тук нататък никой от нас няма да приказва по тематиката. Опозицията може и да се разрасне, може и да намалее. Ние се готвим да спечелим Конгреса и цялото ни внимание е ориентирано натам. Ако печеля, ще продължа да разгадавам на по-голяма част от сегашния Изпълком ".

" Мисля, че сме създали значително във всяко едно естество. Да има 63% растеж на бюджета, без да сме се класирали на огромен конгрес, е нещо голямо. На 16 февруари ще се гласоподава нов 4-годишен бюджет, като всички делегати ще бъдат осведомени с него. Очакваме растеж всяка една година. Работим за положителното на клубовете. В техен интерес се споразумяхме с компанията, която държи телевизионните права, до седмица да им преведе парите, с цел да могат да проведат естествена зимна подготовка и да са подсигурени за пролетта ", добави още Боби.

 Валентин Михов: Борислав Михайлов е безспорен любимец за президент на БФС
Вальо Михов: Боби Михайлов е безспорен любимец за президент на БФС

" Нормално е ЦСКА да поддържа Любослав Пенев "

" Не съм сюрпризиран от обстоятелството, че Левски издигна кандидатурата ми. Цялото ми семейство е обвързвано с клуба, а и не виждам с какво съм му попречил през годините, че да има нещо срещу мен. Много пъти съм го казвал - почитатели и медии не печелят конгреси. Те имат право да са против който решат, само че дадена кандидатура се издига от клуба след съответните процедури и по решение на управлението ", сподели още актуалният началник на футболната ни централа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР