Борислав Михайлов продължава да бъде президент на Българския футболен съюз,

...
Борислав Михайлов продължава да бъде президент на Българския футболен съюз,
Коментари Харесай

Йордан Лечков: Какво значение има кой е президент на БФС

Борислав Михайлов продължава да бъде президент на Българския футболен съюз, а бърза работа за нов конгрес няма. Това разгласи вицепрезидентът на федерацията Йордан Лечков след мача с Чехия. Той апелира пред съда вписването на Михаил Касабов като президент след оставката на Михайлов и за следващ път разгласи, че той може да свика конгрес.

" Какво значение има кой е президент. Все още е Боби Михайлов да ви кажа. Нека да ви обясня, тъй като доста се спекулира, споделих ви да прегледате устава. Оставката се утвърждава от конгреса. Вие единствено ми обяснявате какво са споделили господин Кралев и господин Касабов ", разгласи Лечков след дуела с Чехия.

" Управлението на БФС е законно. Конгрес се привиква от една трета от клубовете или първия вицепрезидент, който е Йордан Лечков ", добави някогашният халф. " Рано или късно ще има конгрес. Заедно с господин Кралев гледахме мача, аз постоянно заставам отдясно, а не че преднамерено съм седнал настрана от другите сътрудници ".

Малко преди Лечков да напусне стадиона с медиите приказва и Михаил Касабов, който е вписан в Търговския указател като краткотрайно изпълняващ длъжността президент.

" На 28 ноември ще има Изпълком. Този месец, да. На него ще се реши по кое време ще бъде идващият конгрес. Кой е президент на БФС - аз или Йордан Лечков? Попитайте го него ", сподели Касабов.

Спортният министър Красен Кралев също изясни, че президент е Касабов, който е определен от изпълкома на БФС и добави, че не вижда нищо трагично в обжалването на Лечков.

" Ще изчакаме решението на съда. Най-важното е да има конгрес да бъде определено по либерален път ново управление. Трябва да създадем сериозна промяна в ДЮШ, с цел да се надяваме на по-добро бъдеще ", сподели Кралев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР