Борислав Михайлов направи кратък отчет за свършеното от него по

...
Борислав Михайлов направи кратък отчет за свършеното от него по
Коментари Харесай

Боби Михайлов направи отчет на свършеното от него като президент на БФС

Борислав Михайлов направи къс доклад за свършеното от него по време на 14-годишното му ръководство на БФС. Бившият президент на федерацията е на мнение, че оставя централата в извънредно положително положение. Ето какво сподели той минути, откакто публично подаде своята оставка пред Изпълкома.

" Благодаря за взаимната работа през годините. Ще направя доста къс разбор какво се е случило през интервала, в който бях президент. Току що подадох оставка. Тя е персонален акт и не се гласоподава. Ще ви дам няколко съпоставения, които съм задължен да направя. Бюджетът през 2006 година - 5 615 000 лв., за тази година е 18 923 000 лв.. Всички може да видите, че бюджетът пораства нагоре. Парите са идвали от: спонсори 12 600 000 лв., от ТВ права 56,4 млн. лв., от които за клубовете са 50,8 млн. лв. ".

" Представители на БФС в УЕФА първоначално бяха четирима, в този момент са 20. Международни съдии от 17 станаха 29. Инфраструктура: през 2006 година бяхме в постройка на ул. " Иван Асен ", през 2019 година към този момент имаме 41 мини футболни терени, футболна база в Правец, национална футболна база в Бояна. Финансово положение - 14 финансови одита без забележки, финансова наличност над 2 600 000 лв.. Бяха проведени три европейски шампионати за юноши и девойки и над 10 квалификационни групи за европейски шампионати. Това е доста къс разбор, който бях задължен да направя и да знаете какво се е случило по моето време ".
 Борислав Михайлов: 14 години са много дълго време. Отдавна се замислях, че може би съм омръзнал на хората
Борислав Михайлов: 14 години са много дълго време. Отдавна се замислях, че може би съм омръзнал на хората

" Не ми е оказван напън, с цел да подхваща това свое деяние "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР