Борислав Михайлов и БФС, заповядайте да играете в Кюстендил, сега

...
Борислав Михайлов и БФС, заповядайте да играете в Кюстендил, сега
Коментари Харесай

Коловати: Мъж с топки обърка сметките на БФС

„ Борислав Михайлов и БФС, заповядайте да играете в Кюстендил, в този момент се обадих на майка и баща да оправят двора. ПС: Без аудитория “... Този подигравателен пост разгласява в обществените мрежи някогашният бранител на Левски и националния тим Илиян Стоянов – Коловати.

Дни след по-късно той се съгласи да разяснява абсурда, който забъркаха от централата към семейството на трикольорите на Унгария, назначението на Илиан Илиев за народен селекционер, както и готвения митинг на почитателите против ръководството на Борислав Михайлов.

" Вече не знам какво би трябвало да създадем. Тези хора ни направиха за смях пред света. Онзи ден при мен идва един сърбин. Мой другар, който живее тук в Япония. Беше прочел в техните медии и ме пита: „ Брате, вие в действителност ли сами гоните почитателите от стадиона? “. Пита и е се пляска по челото. Хората не могат да повярват, че това е допустимо и се случва. Как да му обясня, че тези хора в опит да запазят постовете си са подготвени на всичко. Те обаче усещат “народната обич ” и толкоз ги е боязън, че даже мишите дупки взеха да свършват.

Всеки път си мислим, че сме достигнали дъното, само че те не престават да копаят. Виждате ли какъв брой ниско са подготвени да паднат? Това са похватите, с които са привикнали да работят през всичките тези 18 години на ръководство, само че за благополучие се откри един човек “с топки ” и им обърка сметките. Тази опасност към две от най-емоционалните и правилни публики ще им обърне каруцата. Те се самозабравиха.

Запрянов и Иванов по-късно нарекоха предприемача измамник и отхвърлиха той да е бил заплашван. Очаквахте да си признаят ли? Ок, значи стартират да приказват по какъв начин той е излъгал и в идващия миг ни изясняват, че видиш ли УЕФА решила огромния риск и взела решението за промяна на стадиона и затварянето на трибуните… В този миг чаках да излезе един мармот, който да си завива шоколад.

Те дори не съумяха да измислят читава неистина. Знаете на какви мачове сме ставали очевидци по Европа и света, а трибуните са били цялостни до дупка, само че тук имало риск. Вижте, рискът за стола на Борислав Михайлов е сериозен, тъй като на хората им омръзна към този момент. Преди малко си виждам телефона и ми излиза резултат от международно състезание за юноши до 17 години. Англия – Нова Каледония! Хора, Нова Каледония са се класирали там, а ние?

Очаквам и на 16 ноември хората да продължат да показват мнението си, което към този момент се чува на всеки стадион. Очаквам тези да се скрият и да изпълнят мишите дупки и да се надяват бурята да отмине. Но този път нямам доверие да е толкоз елементарно.

Аз съм подготвен да се закълна в Стилиян Петров. Вярвам в него, в неговите качества и в чистите му планове. Той, Мартин са ми най-близките. С Бербатов сме били съотборници, почитам го и имам вяра, че има най-хубави планове, както и че е подготвен да опита да направи тъй че да тръгнем нагоре. За задачата обаче смяната не би трябвало да е единствено в Бояна. Нужна е тотална чистка от най-ниско равнище. Да се разкарат всички по веригата като се стартира от зоналните препоръки, които дерибействат по районите, а единствената им цел е да си пазят топлото кресло и заплатката.

Аз от 19 години пребивавам в Япония. Имам бизнес в тази страна. Не мога просто да стана и да потегли, не диря пост в БФС, в случай че се смени властта. Синът ми е при мен и първо той би трябвало да приключи учебно заведение. Аз не желая пост в БФС, само че постоянно ще съм подготвен да оказа помощ с каквото и да е.

Уважавам Илиан и му пожелах шанс, когато бе назначен. Този тим има потребност от добър селекционер, който да опита да го вдигне, тъй като Кръстаич бе безусловно същия като работодателите си и видяхте, че стигнахме до там Литва да си прави подбив с нас. Но не съм склонен, т.е не ми харесва това, че треньор на клубен тим е по едно и също време и народен селекционер.

Станимир Стоилов бе свободен, а и имаше информации, че са били водени договаряния с него. Мога да потвърдя, че персонално Борислав Михайлов му се е обаждал и то нееднократно. Първата оферта е била по-висока от онази, за която част от „ огромните левскари “, в кавички несъмнено, му държаха сметка. След това му е препоръчана друга, още по-висока, само че той е бил безапелационен, че не желае да влиза в това тресавище.

Георги Иванов – Гонзо, когато говореше за БФС, също използваше „ тресавище “, „ кал “ и впрочем... Разликата сред мен и него е, че аз държа на думата си и не бих приел да се трансформирам в заслон за тази власт.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР