Борислав Михайлов бе избран отново за президент на БФС на

...
Борислав Михайлов бе избран отново за президент на БФС на
Коментари Харесай

Напрежение при избора за президент на БФС

Борислав Михайлов бе определен още веднъж за президент на БФС на 8-мия постоянен конгрес. Той завоюва безапелационно с 463 гласа, 36 получи Любослав Пенев, а 5 Ивайло Дражев. Въпреки тези резултати, в хотел " Маринела " не беше умерено. Защо? Ще ни каже Радостин Любомиров.

 Преизбраха Борислав Михайлов за президент на БФС Преизбраха Борислав Михайлов за президент на БФС
Борислав Михайлов бе избран отново за президент на БФС. Той завоюва с безапелационна преднина с 463 от 504 действителни гласа. За президентския пост се бориха...

92% от делегатите на 8-мия постоянен конгрес на БФС дадоха гласа си за Борислав Михайлов. Любослав Пенев сподели, че не вижда доста футболни хора в залата и няма да взе участие в организиран мач. След това неговият екип Николай Илиев и Радостин Василев напуснаха залата, в която се организираше конгреса и повече не се върнаха. Другият претендент Ивайло Дражев също имаше забележки по отношение на Борислав Михайлов и неговия екип. Ето какво споделиха в интервютата след излизанията си от залата.
Любослав Пенев: Това е фарс и екипът на Любо Пенев и в това число Любослав Пенев не участваме в уредени мачове. Няма по какъв начин. Уреден мач значи тройна бюлетина, няма по какъв начин да пуснеш едната, другите две да ги дадеш на зоналния, да се отчетеш. Оттам нататък не е възможно да нямаме членове в комисията.Ивайло Дражев: Аз съм пристигнал с постоянни документи на член на БФС, първи регистриран и те не ме позволяват като пратеник. Целта е да не можеш да влезеш като пратеник, да не можеш да правиш оферти в Конгреса, да манипулират избора, да дадат по три бюлетини, делегатите да ги демонстрират на зонални и регионални ръководители. Това им е сюжетът. Жалкото е, че процедурата по анулиране по-късно, ще продължи най-малко 5,6 месеца. Българският футболен съюз е член на УЕФА, там са непознати такива нрави и обноски. Просто няма подобен филм.
Очаква се на конференция Борислав Михайлов да отговори на тези обвинявания. В момента се гласоподава съставът на новия изпълнителен комитет на съюза.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР