Борислав Лазаров от втори сезон на Игри на волята е

...
Борислав Лазаров от втори сезон на Игри на волята е
Коментари Харесай

Борислав Лазаров от „Игри на волята“ открил истинската любов

Борислав Лазаров от втори сезон на " Игри на волята " е много деен в обществените мрежи, където постоянно споделя моменти от всекидневието и работата си. Но дълго време той не споделяше нищо за персоналния си живот. Това неотдавна се промени.

Боби загатна за дамата до себе си при започване на януари, само че в този момент пусна нова обща фотография, която провокира десетки мнения. На фотото Борислав не е тагнал гаджето си, само че очевидно е разкрил същинската обич, написа каналът " Social Virals " във vbox7.

Не са известни детайлности към запознаването им и по какъв начин е пламнала любовната искра. Боби доста пъти е споделял в Instagram, че мечтае за огромно семейство и няколко деца. Той е казвал, че търси същински човек и наподобява, че към този момент го е намерил в лицето на дамата до себе си. Е, много е рано да приказваме за брак и деца, само че признаваме, че ни липсва една инфлуенсърска женитба.

Борислав другояче е един от най-активните някогашни участници в " Игри на волята ". Той съумя да се трансформира в инфлуенсър, популяризира разнообразни марки и продължава работата си като персонален коуч и треньор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР