Борислав Игнатов, кандидат на Демократична България за кмет на София,

...
Борислав Игнатов, кандидат на Демократична България за кмет на София,
Коментари Харесай

МВР чака потърсилата закрила жертва на изнудване да поиска проверка за изтеклите снимки

Борислав Игнатов, претендент на " Демократична България " за кмет на София, и приятелката му ще подадат сигнали поради случая с изтеклите интимни фотоси. Преди дни проправителственият уебсайт " Пик " популяризира несъвместими с журналистическата нравственос голи фотоси на приятелката на Игнатов. Те са правени преди 10 години и младата жена е била изнудвана с тях от тогавашния ѝ другар, заради което тя е потърсила полицейска и прокурорска протекция. Сега обаче фотосите изтекоха и съгласно редица консуматори на обществените мрежи точно Министерство на вътрешните работи ги е дало на " Пик ".

Игнатов изясни пред бТВ във вторник, че сега екип от адвокати работи по сигналите, които ще бъдат на разнообразни законови учредения. Не сподели против кого тъкмо ще са те.

По-рано денем министърът на вътрешните работи Младен Маринов разгласи, че Министерство на вътрешните работи ще направи инспекция по случая, когато постъпи искане от " заинтригуваната страна ".

" До този миг нямаме искане от заинтригуваната страна да правим инспекция. Ако има такова искане от съответно лице, ще бъде осъществена инспекция и тогава мога да дам отговор. Такова обвиняване директно към Министерство на вътрешните работи не е отправяно от заинтригуваната страна. Ако бъде отправено, отново споделям, ще правим инспекция и ще дадем информация ", сподели министърът пред БНР.

От думите на Игнатов стана ясно, че " заинтригуваната страна " към този момент е подавала сигнал в Министерство на вътрешните работи. Това се е случило през 2011 година, когато момичето е било изнудвано и унизено от някогашен собствен другар. Тогава тя е предала и флашка със фотосите в полицията. Резултат от сигнала обаче не последвал, а казусът " последователно отшумял ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР