Борислав Георгиев - Бобъра, който заедно с други четирима членове

...
Борислав Георгиев - Бобъра, който заедно с други четирима членове
Коментари Харесай

Борислав Георгиев-Бобъра: Феновете ни знаят колко пари трябват за Спартак до юни

Борислав Георгиев - Бобъра, който дружно с други четирима членове на управата на Спартак (Варна) е в оставка, съобщи за по какъв начин ще протече изключителното Общо заседание на клуба в понеделник, 10 февруари. Форумът стартира в 17 часа във Фестивалния и конгресен център.
 Спартак (Варна) извъртя нулево реми със сърби
Спартак (Варна) извъртя нулево реми със сърби

Контролата се игра при доста тежки атмосферни условия

" Феновете ни знаят какъв брой пари трябват за издръжката на тима до юни. Казах им го на предното заседание. Разбрахме се, в понеделник те да предложат различен екип, който да ръководи. Ако го създадат, аз и моите сътрудници, които управлявахме до момента, напущаме. Ако почитателите не предложат екип, аз ще предложа мой нов екип и ще се гласоподава за него " ", съобщи за Бобъра за авторитетния уебсайт " Петел.

Той посочи, че в случай че си тръгне, няма да има драма, защото е пристигнал в Спартак, с цел да му оказва помощ.

" В далечната 1995-а дойдох в Спартак и от този момент го заобичах. Като началник, вложих пристрастеност, сила и отдаденост към клуба, и не съм взел нито стотинка от Спартак. Искам нещата да се случат по най-хубавия метод за клуба, само че по тази причина трябват също време, самообладание и разсъдък " ", призна Георгиев.

Запитан, има вяра ли, че в случай че остане на власт, Спартак може да се избави от изпадане, Бобъра показа:

" Наясно сме, че ще е доста мъчно, само че ние ще борим до дъно да оцелеем и до момента в който имаме теоретични шансове, няма да се предадем. Ако не успеем да се спасим, продължаваме по проект - да развиваме качествата на младите си футболисти и да възстановим допустимо най-бързо единия терен на " Локомотив ", а след това да създадем и втория. Целта е в школата да се работи професионално и да се създават фрагменти за представителния ни отбор. За да стане това, би трябвало да предоставим нужните условия за работа с гениите ", приключи футболният началник.
 Снимка 465539
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР