Борис Цветков от местната коалиция „Обединена социалдемокрация” е най-богатият общински

...
Борис Цветков от местната коалиция „Обединена социалдемокрация” е най-богатият общински
Коментари Харесай

Този бизнесмен в Берковица е богат като арабски шейх

Борис Цветков от локалната коалиция „ Обединена социалдемокрация” е най-богатият общински консултант в Берковица. Според данните от обществената имотна декларация, оповестена на страницата на КП КОНПИ Цветков има на влог в банки над 600 000 лв., написа "Конкурент ".

Бизнесменът е и притежател на 8 недвижими парцела – къщи и жилища, единият в София. В столицата Цветков е купил и гараж. Съветникът има компания – „ Булфлекс и Ко”.

От локалната коалиция в дребния парламент на Берковица влязоха двама. Вторият е някогашният кмет инж. Милчо Доцов. Доцов е заявил спестени от заплати и пенсия към 78 000 лв..

17 са общинските съветници в Берковица – 5 са от ГЕРБ, 5 от обединението НДСВ/ДПС, 4 от Български земеделски народен съюз, 2-ма от локалната коалиция „ Обединена социалдемокрация” и един от Българска социалистическа партия – За България.

Председателят е от групата на НДСВ/ДПС. Милован – Жан Панталеев е вписал в декларацията си имот в село Боровци. Той е и притежател на компанията „ Милован БГ”.

Любомир Йоцов от същата група има 37 аграрни парцела с обща повърхност към 100 000 декара. Той е наел и 27 непознати ниви. Йоцов има присъединяване в пет компании, има 4 товарни автомобила, 2 леки коли и един мотопед „ Сузуки”. Съветникът изплаща овърдрафт в размер на 50 000 лв..

Любомир Тодоров /НДСВ/ДСП/ има дялове в „ Лак Строй”, изплаща заем от 45 000 лв., кара „ Опел Вектра” и е притежател на равнища и стопанска сграда. Пламен Илиев е заявил лек автомобил „ Хонда” и бус „ Форд”. Съветникът няма вписани парцели и налични пари и влогове. Единствената дама от обединението Елина Маркова е притежател на къща с гараж в Берковица и кара „ Ауди”.

Д-р Георги Зарков от групата на ГЕРБ има дялове от няколко недвижими парцела в Берковица и апартамент в София. Докторът е притежател на два автомобила „ Опел Вектра” и „ Тойота”.

Има налични 50 000 лв., толкоз държи и в банка. Деян Еленков /ГЕРБ/ е вписал в декларацията си 8 аграрни парцела – ниви и гори, къща с двор в Берковица, 5 товарни автомобила и един лек – „ Опел”. Той има дялове от „ Джи Ди Транс”. Гроздан Генов от Политическа партия ГЕРБ има 6 недвижими имата – три къщи, склад и имот в Берковица и апартамент в София.

Съветникът има ниви и гори землището на село Замфирово, пикап „ Рено”, лек автомобил „ Мерцедес” и мотопед „ Кийуей”. Изплаща банков заем от 40 000 лв..

Ползва и 197 792 лева заеми от две частни лица. Генов има дялове в „ Енергоимпекс”. Георги Иванов – също от ГЕРБ е вписал в декларацията си къща с двор в Берковица, 3 ниви в село Кобиляк, два автомобила „ Волво” и „ Сеат”. Изплаща и 33 652 лв. заеми. Надя Кралева /ГЕРБ/ има къща в село Ягодово, вила в Бързия, кара „ Фолксваген Пасат”.

Калин Статков от групата на Български земеделски народен съюз взе участие в две компании – „ Ком Агро” и „ Сани Агро”, има апартамент в София и равнища в чипровското село Горна Ковачица.

Младият предприемач е заявил 55 000 лв. налични пари. Д-р Иван Иванов от същата група има две къщи в Гаганица, една в Берковица, 30 декара ниви и кара „ Опел Астра”.

Горан Атанасов е с вила в Берковица и изплаща близо 20 000 лв. заем. Кредитът на Мирослав Илиев е 19 400 лева, има къща в Берковица, кара „ Ауди” и има дялове от компанията „ Ком Агро”, където присъединяване има и съпартиецът му Калин Стаков.

Единственият общински консултант от Българска социалистическа партия Ангел Ангелов е с къща в Берковица, равнища, морава и лозе, движи се с „
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР