Борис Станков беше по-малко познатото име в днешната пресконференция на

...
Борис Станков беше по-малко познатото име в днешната пресконференция на
Коментари Харесай

Борис Станков: БФС не отговаря на визията за модерна спортна организация

Борис Станков беше по-малко познатото име в днешната конференция на Димитър Бербатов, в която някогашният национал разкри упоритостите си за президентския пост в БФС. Станков направи специфична презентация, която имаше за цел да покаже, че сегашната конструкция на БФС сега не дава отговор на съвременна и новаторска спортна организация.
 Димитър Бербатов публично се кандидатира за президент на БФС!
Димитър Бербатов публично се кандидатира за президент на БФС!

С него са Мартин Петров и Стилиян Петров

" Структурата на БФС сега не дава отговор на съвременна и новаторска спортна организация. Повечето от чиновниците не са наясно кой е директният им началник и кой носи отговорност при вземането на стратегически решения. Служителите извършват няколко длъжности едновременно. Много от длъжностните характерности не дават отговор на техните задания. Тече ежедневна връзка с УЕФА и ФИФА. Всички тези отговорности, водят до безредни обстановки и опасности от неточности.

Един от главните проблеми е, че тя не е привлекателно място за работа на младите спортни експерти. Причините са доста. Публичният имидж на федерацията и явен конкурс на кандидатстванията.

БФС няма ясна тактика за връзка със студентите. БФС не се показва като надеждна организация за развиване. БФС не дава отговор на бързо разрастващата се футболна промишленост. Румъния, Северна Македония и Малта потвърждават своето развиване с начинания и стратегии, които развиват ДЮШ и аматьорския футбол.

Федерацията има 35 млн. по стратегиите на ФИФА. Факт е, че самата цифра приказва, че БФС има разполагаем стратегии, които да развиват всеобщия спорт и да се развива инфраструктурата, да се подкрепят и клубовете ".
 Юристът Георги Владов с апел към актуалното управление на БФС
Юристът Георги Владов с апел към актуалното управление на БФС

" Сега е моментът да проявят воля "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР