Борис Михайлов от София е мотористът, загубил живота си при

...
Борис Михайлов от София е мотористът, загубил живота си при
Коментари Харесай

Известен софийски моторист загина, оставяйки фатално послание за COVID-19 СНИМКИ

Борис Михайлов от София е мотористът, изгубил живота си при зверска злополука с БМВ. БЛИЦ напомня, че случаят стана към 18 часа, на 17 март, на основен път Е-79.

33-годишният мъж се е движил с мотор Kawasaki в посока бензиностанция „ Шел “. В същата посока се е движил и лек автомобил с марка БМВ, като съдбовният конфликт е станал тъкмо пред комплекс „ Оазис “.

По първични данни е открито, че при опит за изпреварване на товарен автомобил „ Мерцедес “ с прикачено полуремарке, мотоциклет „ Кавазаки “ е аварирал в лек автомобил „ БМВ “.



33-годишният мотоциклетист е умрял на място. От удара мотоциклетистът е изхвърчал на повече от 20 метра от мотора.

Водачът на лекия автомобил е тестван за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, като резултатите му са негативни.

Последната обява на Борис е от 16 март и гласи "Вируси ли? Трябва ни пресен въздух! ", а дружно с нея върви фотография на мотор.

Почти месец, преди съдбовния ден , 33-годишният софиянец е пуснал за продажба мотора си с марка Kawasaki, като от обявата му излиза наяве, че той е третият притежател на транспортното средство.

В деня на нещастието , мотористът вероятно е желал да се порадва за последно на звяра и да си даде нужното количество адреналин. Не инцидентно, представянето му във Facebook гласи "Времето, на което се любуваме, не е изгубено време ".



Борис Михайлов е работил в столицата, за най-големият формален дилър на марките BMW, MINI и BMW Motorrad в България, написа trafficnews.bg.

Стотици негови другари, изказали своите съболезнования, го разказват като "благ човек ", "гений ", който, "ако срещнеш един път, остава диря в теб вечно ".

От авто клуб Shondy’s Garage пуснаха и особено видео, в памет на техния другар и брат Борис Михайлов. В него, самият той приказва от първо лице, за най-хубавия си другар, който по подигравка на ориста, наскоро също умира при тежка злополука на пътя.



Вчера 17.03.2020 още един от нас си отиде вечно. Отиде си почитател на колите, който всички ще запомним с това, че беше извънредно добър, преклонен и друг човек.

Отиде си без да е бил в нарушаване или да е карал прекалено бързо за тези от Вас които ще си го помислят, отиде си с цел да бъде дружно с най-хубавият си другар, за който приказва в това видео.

Иронията, е че той споделя "Имам доста неща да му кажа, само че те ще останат сред нас си ". Е Бобка, знам че където и да сте двамата, ще имате цялото време да си ги кажете.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР