Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19

...
Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19
Коментари Харесай

Борис Джонсън подкрепи Тръмп преди президентските избори в САЩ

Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е поддържа Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския преди президентските избори в Съединени американски щати през ноември, като сподели, че завръщането му в Белия дом може да бъде „ тъкмо това, от което светът има потребност “.

В седмичната си колонка в “Дейли мейл “ някогашният английски министър председател твърди, че в случай че Тръмп поддържа Украйна във войната ѝ против Русия, завръщането му като водач " може да бъде огромна победа за света ". 

Тръмп неведнъж е изразявал подозрение по отношение на продължаващата поддръжка на Съединени американски щати за Киев, в случай че бъде избран отново, хвалейки се с връзките си с съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, само че в този момент Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е написа: " Просто не мога да допускам, че Тръмп ще зареже украинците; в противен случай, откакто е схванал, че няма възможност за подписване на договорка с Путин, считам, че има добър късмет той да удвои напъните и да приключи започнатото, като им даде това, от което се нуждаят, с цел да завоюват ”. 

Джонсън показва мнение, че при Тръмп Западът ще бъде по-силен, а светът по-стабилен, написа БНР.

" Дейли мейл " апропо осведоми, че в петък украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога е поканил Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, кото любимец за номинация на Републиканската партия, да посети Киев.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР